Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής, ωστόσο δεν ξεχνάει τον αδικοχαμένο του αδελφό Παντελή.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μίλησε για όλα.  Μέσα σε όλα, ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε στον τρόπο κατά τον οποίο πληροφορήθηκε τον θάνατο του αδελφού του, Παντελή Παντελίδη.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ήμουν στο σχολείο, πήγαινα Β’ Γυμνασίου και το είδα στο Facebook. Εκείνη την ημέρα είχαμε τετράωρο γιατί είχαν απεργία ορισμένοι καθηγητές, ήμουν μέσα στην τάξη, στην τελευταία ώρα, λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι… Βάζοντας τα βιβλία στη σάκα, δύο λεπτά πριν σχολάσουμε, άνοιξα στα κρυφά το κινητό μου. Θυμάμαι ότι δεν είχε καλό σήμα και δεν έβλεπα εικόνες, αλλά θυμάμαι πως όλη η κεντρική μου σελίδα γέμισε με την είδηση».

«Εκεί, έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Απευθείας, πήρα έναν καλό μου φίλο, μεγαλύτερο και μου είπε, πήγαινε στο σπίτι τώρα» πρόσθεσε ειλικρινώς ο τραγουδιστής για τον χαμό του αείμνηστου αδελφού του, Παντελή Παντελίδη που σημειώθηκε πριν από 5 χρόνια ύστερα από τροχαίο δυστύχημα στο Ελληνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εμβόλιο AstraZeneca: Ποιοι θα ελεγχθούν για θρομβώσεις

Κορονοϊός: Αυτό είναι το φάρμακο που μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου

Κορονοϊός: Τι συμβαίνει με την ινδική μετάλλαξη και τα εμβόλια Pfizer και AstraZeneca