Κρεμλίδου: «Δύσκολο επάγγελμα το Instagram, φορολογούμαστε κανονικά»


Μάριος Σταμπουλής

Κρεμλίδου: «Δύσκολο επάγγελμα το Instagram, φορολογούμαστε κανονικά»


Η Έλενα Κρεμλίδου, αναφέρθηκε στο επάγγελμα της που είναι το Instagram, απαντώντας στην κριτική που άκουσε για τη δυσκολία του.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Έλενα Κρεμλίδου, μίλησε για την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης στην εκπομπή love it του ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων απάντησε στα σχόλια που άκουσε αναφορικά με το επάγγελμα της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως το να είσαι Instagrammer είναι μία δύσκολη δουλειά, σημειώνοντας πως είναι κρίμα εν έτη 2021 να μη θεωρείται επάγγελμα, αποκαλύπτοντας πως φορολογούνται κανονικά.

Βέβαια, τόνισε πως υπάρχουν πολύ πιο δύσκολα επαγγέλματα, ωστόσο και το δικό της έχει μία άλφα ταλαιπωρία.

«Επειδή είδα κάποια σχόλια όταν είπα ότι ταιριάζει σε μία instagrammer να είναι και τεμπέλα. Κάπως το δήλωσα αλλά το εννοούσα τελείως διαφορετικά. Εννοούσα ότι μία πιτσιρίκα είναι πιο πιθανό να θεωρηθεί τεμπέλα από μία 41 χρονών γυναίκα που έχει τα παιδιά της, κάνει 1500 πράγματα, εννοώντας ότι μία 24χρονη που ασχολείται με το Instagram δεν τα κάνει αυτά. Που είναι μεγάλο λάθος.

Είναι κρίμα εν έτη 2021 να θεωρείται ότι το Instagram δεν είναι δουλειά. Άκουσα διάφορα σχόλια, αν φορολογούμαστε ή το οτιδήποτε. Όντως φορολογούμαστε. Και είναι δύσκολη δουλειά. Είμαι ταυτόχρονα και το προϊόν και ο διαφημιστής και το project managment. Κάνω πολλά πράγματα για να βγει μία εταιρία στον αέρα. Δεν σκάβω. Φυσικά υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες δουλειές, αλλά δεν σημαίνει πως είναι μία δουλειά που δεν υπάρχει μία άλφα ταλαιπωρία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

MasterChef 5 spoiler 1/3: Ανατροπή με αναπάντεχες αποχωρήσεις

Survivor διαρροή 1/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την 1η ασυλία. Μπλε ή κόκκινη;

 

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news