×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο… γιατρός Βράνιες έγινε και «ανιψιός»


Sportime Team

Ο… γιατρός Βράνιες έγινε και «ανιψιός»


Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το ερωτικό σκάνδαλο που προέκυψε ανάμεσα στην Γελένα Καρλέουσα και τον Όγκνιεν Βράνιες.

Όπως είχαμε μάθει στο παρελθόν η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίσταζε να καλεί τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ στο σπίτι της, λέγοντας τα παιδιά της ότι πρόκειται για τον γιατρό της.

Ωστόσο οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τα παιδιά είχαν βρει και μία δικαιολογία, προκειμένου να ξεπεραστεί το θέμα με την νταντά που βρισκόταν στο σπίτι.

Ο τρόπος με τον οποίο έλυσαν αυτό το πρόβλημα ήταν να παρουσιάσουν τον Βράνιες ως ανιψιό της, καθώς την αποκαλούσε «θεία Βέρα» και μάλιστα τη δωροδοκούσε με πολύ ακριβά δώρα προκειμένου να μην μιλήσει και να κάνει βόλτες με τα παιδιά, για να μείνει μόνος του με τη Γέλενα μόνος του.

«Η Γελένα δεν εμπιστεύεται πολλούς ανθρώπους. Μόνο τον εκπρόσωπό της, Ζόραν Μπιρτάσεβιτς, τη φίλη της τη Γιοβάνα, τη μητέρα της, τον θείο Ντανίλε και τη Βέρα η οποία ασχολιόταν με τις δουλειές του σπιτιού. Είχε τεστάρει ότι ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης και γι’ αυτό είχε την ελευθερία να φέρνει τη… φωτιά μέσα στο σπίτι της. Όταν ο Βράνιες άλλωστε άρχιζε να δίνει στη γυναίκα δώρα, τότε όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι», τόνισε κοντινό πρόσωπο του ζευγαριού σε σερβική εφημερίδα.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras