Πάολα: Πλήρωσε από 75 ευρώ σε 40 εργαζόμενους!


    Sportime TeamΗ Πάολα, μετά την αποχώρηση από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, τακτοποίησε ένα μεροκάματο για το 1/3, όμως, των εργαζόμενων στο ΓΚΑΖΙ Live.

Αμφιλεγόμενη η στιγμή που η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να διαλύσει τη συνεργασία της με τον κορυφαίο Έλληνα ερμηνευτή των τελευταίων 30 ετών. 5 παραστάσεις πριν το τέλος, διάστημα 2 εβδομάδων. Ενώ, μάλιστα, είχε ήδη αποφασιστεί να μην ακολουθήσει τον Σφακιανάκη στη Θεσσαλονίκη.

Αναληθείς αποδεικνύονται, πάντως, και οι πληροφορίες που διοχετεύτηκαν σε μερίδα του Τύπου ότι η Πάολα θα πλήρωνε από την τσέπη της τα 5 μεροκάματα των 120 εργαζόμενων στο ΓΚΑΖΙ Live. Αρχικά η ενημέρωση ήταν ότι δεν συνέβη αυτό.

Τελικά, η Πάολα πλήρωσε το μεροκάματο του περασμένου Σαββάτου μόνο σε 40 εργαζόμενους. Όχι όλα τα μεροκάματα μέχρι το τέλος, ούτε σε όλους. Συνολικά δόθηκαν από 75 ευρώ σε 40 υπαλλήλους…

Το λυπηρό της υπόθεσης είναι ότι με την ξαφνική απόφαση αυτή, πολύς κόσμος μέσα στη Σαρακοστή έμεινε χωρίς δουλειά. Αφού και όσα χρήματα επιλεκτικά δόθηκαν, δεν μειώνουν τη ζημιά που υπέστη το εργατικό δυναμικό του μαγαζιού.