Σαμαράς

Ο Γιώργος Σαμαράς μαζί με την αγαπημένη του πέρασαν τις διακοπές τους στο Παρίσι, εκεί όπου ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της έκανε πρόταση γάμου! Η Κωνσταντίνα Κομμάτα είναι η εκλεκτή της καρδιάς του και μαζί πρόκειται να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους. Η πανέμορφη ηθοποιός είπε το “ναι” και ο Γιώργος Σαμαράς σύντομα θα ντυθεί...

Ο Γιώργος Σαμαράς μαζί με την αγαπημένη του πέρασαν τις διακοπές τους στο Παρίσι, εκεί όπου ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της έκανε πρόταση γάμου!

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα είναι η εκλεκτή της καρδιάς του και μαζί πρόκειται να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους. Η πανέμορφη ηθοποιός είπε το “ναι” και ο Γιώργος Σαμαράς σύντομα θα ντυθεί γαμπρός.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε πει για το ενδεχόμενο γάμου: «Δεν νιώθω μικρή για γάμο. Για τα δικά μου δεδομένα και όσα σκεφτόμουν τώρα έπρεπε να έχω δυο τρία παιδιά. Δεν νιώθω ότι ο γάμος έχει ηλικία. Κάποιος μπορεί να το νιώσει στα 20 ή 25 ή και ποτέ. Όλα στην ώρα τους, καλά να είμαστε. Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια, από πολύ μικρή το ήθελα. Από πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου μανούλα».

Δείτε την ρομαντική φωτογραφία του ζευγαριού:

 

View this post on Instagram

 

𝒜 𝓉𝒽𝑜𝓊𝓈𝒶𝓃𝒹 𝓉𝒾𝓂𝑒𝓈 𝒴𝐸𝒮!!!!😉♥️ #happy2020 #favoritetimeoftheyear 🎉

A post shared by Konstantina Kommata (@konstantina_kommata) on

 

View this post on Instagram

 

𝑀𝓎 𝒽𝑒𝒶𝓇𝓉 𝒾𝓈 𝒻𝓊𝓁𝓁 ♥️

A post shared by Konstantina Kommata (@konstantina_kommata) on

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram