Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγιναν κουμπάροι, καθώς παντρεψαν φιλικό τους ζευγάρι στην Κρήτη.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγιναν κουμπάροι, καθώς παντρεψαν φιλικό τους ζευγάρι στην Κρήτη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος αποτελούν ένα από τα πιο γνωστά και όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz τα τελευταία χρόνια

Οι δύο νέοι που γνωρίστηκαν στις παραλίες του Αγίου Δομινίκου από τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor κάνουν άπαντες να αναρωτιούνται αν θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Προς το παρόν οδήγησαν άλλους στα σκαλιά της εκκλησίας προκειμένου να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.  Συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου (21/8), η Βαλαβάνη και ο Βασάλος βρέθηκαν σε έναν πολύ όμορφο γάμο στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα έγιναν κουμπάροι, καθώς πάντρεψαν ένα φιλικό τους ζευγάρι, τον Θάνο Μαυράκη και την Αποστολία Λυβιάκη, αθλητές και οι δύο από τον χώρο των γυμναστηρίων.

Το νεόνυμφο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά και θέλησε να ολοκληρώσει την ευτυχία του με έναν θρησκευτικό γάμο. Έτσι λοιπόν, επέλεξε για κουμπάρους τους καλούς του φίλους.

Τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την προετοιμασία του γάμου, από το μυστήριο αλλά και από τη δεξίωση που ακολούθησε.

Το υλικό που ανέβασαν στα social media  από την προετοιμασία ανήμερα του γάμου ήταν πλούσιο.

Η Ευρυδίκη ανέλαβε την κουμπάρα της μαζί με γυναικοπαρέα ενώ ο Κωνσταντίνος τον κουμπάρο.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθεί.