×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βράνιες: «Μπορεί να βγάλει κι άλλα βίντεο στη φόρα»


Sportime Team

Βράνιες: «Μπορεί να βγάλει κι άλλα βίντεο στη φόρα»


Η κόντρα του Όγκνιεν Βράνιες με την Γιέλενα Καρλέουσα, συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ στη Σερβία (και όχι μόνο), με τον ποδοσφαιριστή να απειλεί για νέες αποκαλύψεις!

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η Καρλέουσα προσπαθεί να έρθει σε συμβιβασμό μαζί του, καθώς γνωρίζει για το βίντεο και του προτείνει 300.000 ευρώ, κάτι που ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, φέρεται να αρνήθηκε!

Εξαιτίας του σκανδάλου, έχασε και την θέση του στην Άντερλεχτ και την κατηγορεί ανοιχτά, αποκαλώντας την ψεύτρα για τα όσα πραγματικά συνέβησαν μεταξύ τους.

Ο αμυντικός θεωρεί πως τον ντρόπιασε με τα όσα έβγαλε στη φόρα η ίδια, με τα ποστ της (γράφοντας και αρκετά προσβλητικά σχόλια) και σύμφωνα με το περιβάλλον του, υπάρχουν κι άλλα βίντεο που «καίνε» την τραγουδίστρια και η ίδια τρέμει και μόνο στην ιδέα, να βγουν δημόσια.

«Ο Όγκνιεν είναι θυμωμένος όχι μόνο επειδή η Γελένα του ανακοίνωσε την αγωγή, αλλά και επειδή έχασε και τη δουλειά του στην Άντερλεχτ. Εχει χάσει τα πάντα. Από την άλλη πλευρά, η Γελένα γνωρίζει καλά τι έχει ο Βράνιες στην κατοχή του και, αν προκληθεί, μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα και άλλες φωτογραφίες και βίντεο», ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του Βράνιες.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras