Ήφαιστος: Κάκωση οσφυϊκής μοίρας ο Σμιθ


Sportime Team

Ήφαιστος: Κάκωση οσφυϊκής μοίρας ο Σμιθ


Ο Ήφαιστος Λήμνου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Τζέρι Σμιθ, που τραυματίστηκε στο σαββατιάτικο (13/4) παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Η ομάδα της Λήμνου ηττήθηκε από το Ρέθυμνο εντός έδρας, ωστόσο δεν κινδυνεύει και απλά θέλει ένα καλύτερο πλασάρισμα εν όψει των πλέι οφ.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου, σε μια διεκδίκηση του Σμιθ κάτω από το καλάθι, ο Αμερικανός έπεσε άτσαλα στο έδαφος και χτύπησε το κεφάλι του. Όπως είναι λογικό, προκλήθηκε ανησυχία στο γήπεδο,με το ιατρικό τιμ της ομάδας να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες. Υποβασταζόμενος κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, με το κοινό να τον χειροκροτάει.

Όπως ανακοινώθηκε,  υπέστη κάκωση οσφυϊκής μοίρας στην σπονδυλική στήλη και η κατάστασή του θα παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο.

Αναλυτικά:

Ο Τζέρι Σμιθ εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας μας ορθοπαιδικό χειρουργό και Διευθυντή Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής «Αρθροσκοπικής Χειρουργικής και Αθλητικών Κακώσεων» στο θεραπευτήριο Metropolitan General Dr. Andreas Karagiannis , υποβλήθηκε στον απαραίτητο ακτινολογικό έλεγχο και σε αξονική τομογραφία στο νοσοκομείο της Λήμνου το οποίο ευχαριστούμε για τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Τ’ αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση οσφυϊκής μοίρας στην σπονδυλική στήλη (αριστερά). Η κατάστασης του θα παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας. Η οικογένεια του Ηφαίστου εύχεται στον αθλητή μας, ταχεία ανάρρωση

Ο Τζέρι Σμιθ εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας μας ορθοπαιδικό χειρουργό και Διευθυντή Α' Ορθοπαιδικής Κλινικής…

Δημοσιεύτηκε από Ifaistos Limnou B.C. στις Σάββατο, 13 Απριλίου 2019


Sportime Extras