Ήφαιστος: Μια ανάσα από ανανέωση ο Εβανς


Μαντώ Καψάλη

Ήφαιστος: Μια ανάσα από ανανέωση ο Εβανς


Μετά τις πρώτες σπουδαίες κινήσεις ο Ήφαιστος, βρίσκεται πολύ κοντά στο να κάνει την… καλύτερη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime η ομάδα της Λήμνου σχεδόν έχει συμφωνήσει με τον Σον Εβανς. Κι έτσι θα ανανεωθεί η άκρως επιτυχημένη τους συνεργασία.

Η διοίκηση και ο προπονητής του Ηφαιστου έχουν βάλει μπρος για τα καλά. Μετά την περσινή εξαιρετική πορεία, φαίνεται ότι ετοιμάζονται για κάτι ανάλογο και στη νέα σεζόν. Ηδη έγινε το πρώτο βήμα με την απόκτηση ποιοτικών παικτών με εμπειρία από Euroleague όπως ο Κλιφ  Χάμοντς και ο Βλαντ Μολντοβεάνου. Αλλά και με την ανανέωση των πολύ ποιοτικών, Τζέρι Σμιθ (επίσης με εμπειρία στην Euroleague) και σε… λίγες ώρες του Σον Εβανς.

Ο Εβανς είναι το… κερασάκι

Θα πρόκειται, ασφαλώς για μεγάλη κίνηση από την πλευρά του Ηφαίστου. Αφενός μεν διότι θα διατηρήσει στο ρόστερ του έναν από τους καλύτερους παίκτες του (αν όχι τον κορυφαίο) της περσινής επιτυχημένης σεζόν. Αφετέρου δε διότι θα έχει πετύχει να μείνει σε μεγάλο βαθμό σταθερή μια βάση των περσινών του ξένων παικτών. Και το λέμε αυτό διότι μετά την τρομερή περσινή πορεία της ομάδας της Λήμνου, το κασέ των ξένων εκτοξεύτηκε. Και ήταν πολύ δύσκολη η παραμονή.

Με τον Σμιθ έγινε το πρώτο βήμα. Με τον Εβανς γίνεται το επόμενο. Κι αν βάλετε τους έμπειρους Μολντοβεάνου και Χάμοντς τότε έχουμε το εντυπωσιακό: Οι τρεις από τους τέσσερις ξένους παίκτες που έχει μέχρι στιγμής στο ρόστερ της η ομάδα, έχουν θητεία στην Euroleague.

Που βρισκόμαστε

Το ρεπορτάζ του Sportime αναφέρει ότι οι δύο πλευρές έχουν φτάσει πολύ κοντά. Αποτέλεσμα; Να θεωρείται σχεδόν σίγουρη η συμφωνία. Και θα πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία των ανθρώπων της Λήμνου.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram


Sportime Extras