×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μανωλόπουλος: «Πρέπει να βελτιωθούμε»


    Sportime Team

Μανωλόπουλος: «Πρέπει να βελτιωθούμε»


Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά την ήττα από το Λαύριο για την τέταρτη αγωνιστική της Basket League μίλησε για την εικόνα της ομάδας του και τόνισε ότι πρέπει να βελτιωθεί. 

Αρχικά ο Μανωλόπουλος τόνισε: «Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Λαύριο και τον κόουτς Σερέλη για τη νίκη, όπως επίσης να ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά στο παιχνίδι, για τριάντα λεπτά ήμασταν καλύτεροι, αλλά το παιχνίδι διαρκεί σαράντα λεπτά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν κάναμε τίποτα. Είμαστε μια ομάδα που παίζει με τακτική, δεν εκτελέσαμε τίποτα σωστά. Το Λαύριο στην τελευταία περίοδο έπαιξε πολύ πιο δυνατά από εμάς”.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια ο τεχνικής της Λήμνου: “Όσες φορές προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι στην επίθεση, όπου η τακτική ήταν ξεκάθαρη να πάει η μπάλα μέσα γιατί το Λαύριο έπαιζε με δύο ημίψηλα παιδιά, δεν πήγε ποτέ μέσα. Τουλάχιστον όσες φορές προσπαθήσαμε να το κάνουμε. Κι όταν πήγε, δεν εκτελέσαμε τη συνέχεια. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη, είναι η αρχή. Πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθούμε».