Μπρεϊζελτον: «Να βοηθήσουμε όλοι, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας»


Sportime Team

Μπρεϊζελτον: «Να βοηθήσουμε όλοι, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας»


Ο Tαϊρον Μπρέιζελτον μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Λήμνου, μιλώντας για τον νέο σταθμό στην καριέρα του, τον προπονητή του, αλλά και για τους φιλάθλους της νησιωτικής ομάδας. 

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ταϊρόν, πώς νιώθεις που θα αγωνιστείς και πάλι στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ηφαίστου Λήμνου.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα. Ουσιαστικά είναι πολύ μικρό το διάστημα που λείπω από τη χώρα σας και είναι σαν να μην έφυγα ούτε μέρα. Είμαι χαρούμενος που θα βρεθώ στη Λήμνο καθώς θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους εμάς που θα βρεθούμε στο νησί».

Πόσο σημαντικό ήταν για σένα προσωπικά το ότι είχες την ευκαιρία να μιλήσεις από κοντά με τον προπονητή σου πλέον, τον κ. Μανωλόπουλο στο Λας Βέγκας;

«Το γεγονός ότι συνάντησα από κοντά τον κόουτς στην Αμερική ήταν πολύ σημαντικό. Μου δόθηκε έτσι η ευκαιρία να καταλάβω την προσωπικότητά του, τις προσδοκίες του και το όραμά του για την ομάδα που χτίζεται για τη φετινή σεζόν».

Σου είπε κάτι ο κόουτς για να σε πείσει να έρθεις στον Ήφαιστο;

«Ο κόουτς δε μου είπε κάτι συγκεκριμένο, ώστε να με πείσει να υπογράψω στην ομάδα.

Αλλά αισθάνθηκα αμέσως ότι είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος και νομίζω ότι οι προσωπικότητές μας ταιριάζουν και ότι και οι δύο έχουμε την ίδια επιθυμία να πετύχει ο Ήφαιστος. Θέλουμε να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα μας ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».

Ποια είναι η γνώμη σου για το νέο λογότυπο, το νέο σάιτ, το νέο γήπεδο και όλα τα υπόλοιπα που φτιάχνονται από την αρχή;

«Λατρεύω το νέο λογότυπο της ομάδας όπως επίσης λατρεύω και τα χρώματά της. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα με τον Ήφαιστο και να αγωνιστώ στη Λήμνο. Έχω δει κάποια σχέδια του γηπέδου και πραγματικά θα είναι ένας πανέμορφος χώρος που και εμείς και ο κόσμος που θα έρχεται να μας δει θα χαίρεται πραγματικά να βρίσκεται σ’ αυτό το περιβάλλον».

Τέλος, στείλε ένα μήνυμα στους φιλάθλους στη Λήμνο.

«Θα ήθελα να πω σε όλους τους φιλάθλους μας τα εξής: «Εύχομαι να είστε έτοιμοι όλοι σας για μια συναρπαστική σεζόν. Είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος μίας νέας ομάδας και ενός τόσο σημαντικού project για τη Λήμνο. Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα μας θα εκπροσωπήσει το νησί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς αυτό που θα συμβεί είναι κάτι το μοναδικό και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά μπασκετικά δεδομένα».


Sportime Extras