Έχει πατήσει γκάζι μεταγραφικά ο Ιωνικός και κλείνει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον. Έτσι σβήνονται ένα ένα τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

Το Sportime αποκάλυψε πως ο Γιώργος Μύγας θα είναι ο ένας δεξιός μπακ. Για δεύτερος θα αποκτηθεί ο 27χρονος, ενώ ο Ιωνικός αναζητά και εκείνον που σε πρώτη φάση θα πάρει φανέλα βασικού.

Το τελευταίο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι και κερδίζει πόντους είναι ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κολομβιανός έχει προταθεί εδώ και κάποιες μέρες και πλέον η περίπτωσή του είναι σε αυτές που παίζουν δυνατά. Σίγουρα δεν είναι η μοναδική, αλλά οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει. Το ποια θα είναι η κατάληξη, θα φανεί εντός των ημερών.

Έως τώρα στην καριέρα του ο Ντελγκάδο έχει αγωνιστεί μόνο στη χώρα του. Στα 28 του, όμως, ο Κολομβιανός δείχνει έτοιμος για το εκτός συνόρων βήμα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντεπόρτες Τολίμα και ακολούθησαν οι Ντεπορτίβο Κάλι και η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν.

Δεδομένο είναι πως θα γίνουν και κάποιες κινήσεις που θα ενέχουν ρίσκο. Πρόθεση των ανθρώπων στη Νίκαια είναι να πάνε όσο γίνεται σε περισσότερους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα, αλλά θα πραγματοποιηθούν και ορισμένες προσθήκες παικτών που δεν ξέρουν πράγματα και καταστάσεις. Οι «κυανόλευκοι» το παλεύουν να ολοκληρώσουν προσεχώς άλλη μία τέτοια μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης

Παναιτωλικός: Προτάθηκε ο Μπράιαν Λούι

Ατρόμητος: Επιστροφή «βόμβα» στο Περιστέρι!

Ιωνικός: Προχωράει και του Μύγα!