×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

BCL: Στις 15 Ιουλίου η κλήρωση, στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας η ΑΕΚ


    Sportime Team

BCL: Στις 15 Ιουλίου η κλήρωση, στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας η ΑΕΚ


Στις 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το BCL της νέας σεζόν και η ΑΕΚ, το Περιστέρι και ο Ηρακλής (εφόσον περάσει την προκριματική φάση) θα μάθουν σε ποιο γκρουπ θα βρίσκονται. 

Η ΑΕΚ και το Περιστέρι βρίσκονται ήδη στους ομίλους του BCL, ενώ ο Ηρακλής θα τα δώσει όλα για μια θέση στους ομίλους.

Σε πρώτη φάση θα γίνει κλήρωση για τις 16 ομάδες των προκριματικών, οι οποίες χωρίστηκαν σε 4 Pots, με τον Ηρακλή να βρίσκεται στο τρίτο μαζί με Μπάλκαν (Βουλγαρία), Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ) και Ιγκοκέα (Βοσνία).

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ηρακλή βρίσκονται στο Pot 2 της κλήρωσης και είναι οι: Μπάκεν Μπέαρς (Δανία), Κεραυνός (Κύπρος), Τσμόκι Μινσκ (Λευκορωσία) και Κλουζ (Ρουμανία).

Από την προκριματική φάση θα προκύψουν 4 ομάδες που θα προστεθούν στη φάση των ομίλων και θα βρεθούν στο 8ο Pot της κλήρωσης της φάσης των ομίλων.

Όσον αφορά τη φάση των ομίλων, η ΑΕΚ βρίσκεται στο Pot 1 μαζί με Νίμπουρκ (Τσεχία), Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ) και Τενερίφη (Ισπανία), με τις οποίες δεν θα βρεθεί αντιμέτωπη στη φάση των ομίλων.

Όσο για το Περιστέρι, αυτό βρίσκεται στο Pot 4 της κλήρωσης μαζί με Σαραγόσα (Ισπανία), Καρσίγιακα (Τουρκία) και Μπούργκος (Ισπανία).

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του BCL:

 

kssk

ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Τελευταία Νέα