×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Δρακόπουλος: «Από ότι φαίνεται ο Ηρακλής δεν θα κινδυνέψει»


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Δρακόπουλος: «Από ότι φαίνεται ο Ηρακλής δεν θα κινδυνέψει». Ο πρόεδρος του Ηρακλή Θόδωρος Δρακόπουλος, μίλησε για τις νίκες επί του Άρη αλλά και για τους στόχους που έχουν θέσει φέτος οι «κυανόλευκοι».


Ο Ηρακλής μέτρησε δύο σερί νίκες επί του Άρη (μία για το Κύπελλο και μία για το πρωτάθλημα) με και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Θόδωρος Δρακόπουλος μίλησε για την επιστροφή του «Γηραιού» στην Α1 μετά από πολλά χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Γκάρετ: Ξέθαψε το βιβλίο των ρεκόρ του Ηρακλή

Ο ισχυρός άνδρας των «κυανόλευκων» στάθηκε στους οπαδούς της ομάδας που γέμισαν το «Ιβανώφειο» στο ματς πρωταθλήματος, αλλά και τους στόχους, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι ο Ηρακλής θα εξασφαλίσει την παραμονή του σχετικά γρήγορα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δρακόπουλος στο Metropolis 95.5:

Για τη νίκη επί του Άρη και την παρουσία του κόσμου: «Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο. Ο κόσμος και η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχοι και αυτά μετρούν πιο πολύ από τη νίκη».

Για τον ηγετικό ρόλο που θα διαδραματίσει φέτος το μπάσκετ στα δρώμενα του Ηρακλή: «Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του κόσμου. Από εκεί και πέρα εύχομαι ο σύλλογος να βρει τον δρόμο του σε όλα τα αθλήματα».

Για τους στόχους του Ηρακλή: «Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία. Τώρα δεν μπορώ ακριβώς να προβλέψω τι θα γίνει στο τέλος. Από ότι φαίνεται δεν θα κινδυνεύσουμε και από εκεί και πέρα πολλά εξαρτώνται από τις διάφορες συγκυρίες, όπως οι τραυματισμοί και η κούραση. Για παράδειγμα, ο Άρης το Σάββατο (5/10) δεν είχε τον καλύτερο παίκτη του, ο οποίος έλειπε λόγω τραυματισμού. Αν τον είχε πιθανώς να ήταν αλλιώς τα πράγματα».

Κάνε follow στο Sportime

Κάνε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολούθησε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα