×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ηρακλής: Από τον Στεν Σοκ ήρθε το ban


    Μαντώ Καψάλη

Ηρακλής: Από τον Στεν Σοκ ήρθε το ban. Η καμπάνα της FIBA ήχησε για τα τα καλά στα...


Η καμπάνα της FIBA ήχησε για τα τα καλά στα αυτιά του Ηρακλή. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία επέβαλε ΒΑΝ στον Ηρακλή για οφειλές της ομάδας προς τον τέως παίκτη του «γηραιού», Στεν Σοκ.

Ο Ηρακλής όμως, δεν ανησυχεί καθόλου για το όλο θέμα παρά το γεγονός ότι ΒΑΝ του Σοκ σημαίνει απαγόρευση μεταγραφών. Ο “γηραιός” έχει κάνει τις μεταγραφές του ήδη πριν πέσει στο κεφάλι του ο πέλεκυς της FIBA. Αρα θεωρεί ότι δεν έχει θέμα.

Το θέμα θα το είχε αν είχε κάνει μεταγραφές μετά το ΒΑΝ. Από την άλλη, όμως, οι Θεσσαλονικείς ξεκαθάρισαν ότι θα τακτοποιήσουν το φέσι προς τον Σοκ για να μην έχουν κανένα θέμα στο μέλλον.

Ο Εσθονός έπαιζε στην ομάδα τη σεζόν 2018-19 όταν ο σύλλογος έπαιζε στην Α2 και μάλιστα τότε πέτυχε την μεγάλη επιστροφή στην πρώτη τη τάξει Εθνική Κατηγορία. Ο Στεν Σοκ έφυγε το καλοκαίρι του 2019 από τον Ηρακλή και ξαναγύρισε στην παλιά του ομάδα στην Εσθονία την Calev-Cramo (από αυτήν είχε έρθει στους Θεσσαλονικείς).

Ο Ηρακλής όμως, δεν τον είχε εξοφλήσει. Ο Ο 31χρονος παίκτης ζήτησε τα λεφτά είδε ότι δεν τα παίρνει και έτσι προσέφυγε στην FIBA  κατά της ελληνικής ομάδας και δικαιώθηκε.

Ο Στεν Σοκ είναι γιος του παλαίμαχου γκαρντ της Εθνικής της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης και του Παναθηναϊκού, Τιτ Σοκ.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα