Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (16/8) ο Ολιβιέ Χάνλαν. Ο γκαρντ του Ηρακλή θα ενσωματωθεί σταδιακά στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Χάνλαν ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας κατά τη διάρκεια της σεζόν 2019-2020. Με αυξημένες πλέον τις υποχρεώσεις, λόγω και της συμμετοχής στο BCL ο Καναδός θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια του Ηρακλή.

Ο έμπειρος Καναδός γκαρντ προχώρησε και σε δηλώσεις. Όπου δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την παραμονή στην ομάδα με την οποία είχε μια εξαιρετική σεζόν. Και τόνισε το σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο κόσμος.

«Ο κόσμος του Ηρακλή με βοήθησε πολύ στο να πάρω την απόφαση μου να συνεχίσω.Μου έστελναν συνεχώς μηνύματα και τους ευχαριστώ γι αυτό. Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε οι συζητήσεις μου με τον νέο προπονητή. ‘Εδειξε ότι με πιστεύει και το εκτίμησα πολύ αυτό. Είναι μια δύσκολη χρονιά, παίζουμε και στην Ευρώπη, αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε και πάλι. Έχουμε απ’ ότι είδα νέα παιδιά, αλλά με εμπειρία και με ταλέντο, κάτι που θα χρειαστούμε. Όσο για μένα, κάθε χρόνο θέλω να βελτιώνομαι, να δουλεύω σκληρά και να δείχνω στο γήπεδο ποιος είμαι»