×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ηρακλής: Παραμένουν κλινήρεις Ντέιβις και Γκάρετ


Μαντώ Καψάλη

Ηρακλής: Παραμένουν κλινήρεις Ντέιβις και Γκάρετ


Ο Ηρακλής συνέχισε την προετοιμασία του για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τη Λάρισα (25/1, 15:30) για την Basket League, ωστόσο ο Γιάννης Καστρίτης είχε δύο απουσίες. 

Ο Άλεξ Ντέιβις και ο Ντάριους Γκάρετ δεν έλαβαν μέρος στην σημερινή προπόνηση (22/1), καθώς αμφότεροι παρέμειναν κλινήρεις λόγω ίωσης και ακολουθούν θεραπεία με φαρμακευτική αγωγή.

Μάλιστα ο Ντέιβις έχει πρόβλημα και στο δάκτυλο, ωστόσο αυτό δεν αναμένεται να τον κρατήσει εκτός αγώνα, καθώς μπορεί να αγωνιστεί με προστατευτικό νάρθηκα.

Στην ενημέρωση του ο Ηρακλής αναφέρει:

«Με δύο απουσίες συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα (25/1, 15:30). Ο Άλεξ Ντέιβις και ο Ντάριους Γκάρετ παρέμειναν κλινήρεις λόγω ίωσης και ακολουθούν θεραπεία με φαρμακευτική αγωγή με στόχο να συμμετέχουν κανονικά στον αγώνα.

Ο πρώτος έχει και το πρόβλημα στο δάκτυλο, το οποίο όμως δεν αναμένεται να τον εμποδίσει να αγωνιστεί, με νάρθηκα. Όλοι οι άλλοι παίκτες συμμετείχαν κανονικά στη σημερινή προπόνηση.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση πρωί και απόγευμα.

Τα εισιτήρια του αγώνα πωλούνται καθημερινά από τα γραφεία της ΚΑΕ τις ώρες 10-2 το μεσημέρι και 6-9 το βράδυ (τηλ. 2310-219233) αλλά και από το διαδίκτυο (ticketmaster.gr) και από τα καταστήματα Public και ΟΠΑΠ Stores».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram