×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Καββαδάς: «Να ρεφάρουμε με την ΑΕΚ»


    Λευτέρης Παυλίδης

Καββαδάς: «Να ρεφάρουμε με την ΑΕΚ»


Ο Ηρακλής το Σάββατα (16/11 17:45) φιλοξενεί στο Ιβανώφειο την ΑΕΚ για την έβδομη αγωνιστική της Basket League και ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε για την αναμέτρηση του “Γηραιού”.

Αρχικά ο Καββαδάς σχολίασε: «Προερχόμαστε από δύο πολύ άσχημες ήττες, σίγουρα θέλουμε να ρεφάρουμε σεβόμαστε πολύ την ΑΕΚ, είναι μεγάλη ομάδα το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια. Από εκεί και πέρα εμείς προετοιμαζόμαστε το τελευταίο διάστημα γι’ αυτό το παιχνίδι, ξέρουμε τις δυνατότητες μας, παίζουμε στην έδρα μας, ξέρουμε πόσο καλά νιώθουμε με τη βοήθεια του κόσμου και πάμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το αν βλέπουν το παιχνίδι διαφορετικά λόγω αντιπάλου: «Εντάξει όλα τα παιχνίδια πάνω κάτω τα βλέπουμε το ίδιο, θέλουμε να παίζουμε καλά, ο κόσμος να ευχαριστιέται το μπάσκετ και να έρχεται πιο κοντά στην ομάδα και πηγαίνουμε για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος».

Για το που θα κριθεί η νίκη ο Καββαδάς είπε: «Αρχικά πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο γήπεδο, να ακολουθήσουμε το πλάνο, να μην κάνουμε αβίαστα λάθη, δεν πρέπει να δίνουμε εύκολες μπάλες στον αντίπαλο. Η ΑΕΚ έχει δώδεκα ετοιμοπόλεμους παίκτες από το πάνω ράφι, τους γνωρίζουμε, μας γνωρίζουν, ξέρουμε τι γίνεται, από εκεί και πέρα πιστεύω θα είμαστε 100% έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε το Σάββατο».

Για το αν τους προβληματίζουν οι καινούριοι παίκτες της ΑΕΚ: «Όχι δεν μπορώ να πω ότι μας προβληματίζει. Ξέρουμε τους παίκτες, εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε στο πλάνο μας, δεν ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα, μπαίνουμε να κάνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και περιμένουμε να έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα