×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ηρακλής ΑΦΜ: Νέο άκαρπο ραντεβού Μπέου-Παπαδόπουλου


    Sportime Team

Ηρακλής ΑΦΜ: Νέο άκαρπο ραντεβού Μπέου-Παπαδόπουλου


Ο Τομ Παπαδόπουλος είχε σήμερα (13/6) νέο ραντεβού με τον Αχιλλέα Μπέο για το θέμα της εξαγοράς του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου από τον Ηρακλή, αλλά και πάλι δεν υπήρξε πρόσφορο έδαφος.

Οι πληροφορίες που υπήρχαν περί νέας επαναπροσέγγισης με την πλευρά του Βόλου, επιβεβαιώθηκαν, αφού ο μεγαλομέτοχος του «γηραιού» και ο μικρομέτοχος του ΝΠΣ κάθισαν και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο δήμαρχος Βόλου, μιλώντας στο sfina.gr απέρριψε και πάλι το ενδεχόμενο μεταφοράς της θεσσαλικής ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Συναντηθήκαμε και πάλι με τον κ. Παπαδόπουλο, τα είπαμε, αλλά του εξήγησα ότι δεν μπορεί να γίνει καμία μετακόμιση της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Δεν φεύγει ο ΝΠΣ Βόλος από τον Βόλο, το εξήγησα στον κ. Παπαδόπουλο και αυτό τελείωσε. Το κατάλαβε. Ήρθε μήπως με πείσει να αλλάξω γνώμη, αλλά δεν μπορεί να γίνει τίποτα τέτοιο. Είναι καλός άνθρωπος, αλλά κάποια πράγματα δεν γίνονται…».

Από την πλευρά του, ο Τομ Παπαδόπουλος αναφέρθηκε για την υπόθεση με τον ΑΦΜ και την επόμενη μέρα:

«Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θέλοντας να διαφυλάξει το κύρος του ιστορικού σωματείου μας αλλά και να προστατέψει από κάθε κακοτοπια τις οποιες συζητήσεις και διαβουλεύσεις κάνει την παρούσα κρίσιμη στιγμή ,οφείλει να διαψεύσει την αναφορα ονομάτων διαφόρων ΠΑΕ που διοχετεύτηκαν στον τύπο τις τελευταίες ημέρες.

Καταστάσεις σαν και αυτές που γίνονται με δόλιο και κακόβουλο τρόπο θεωρούνται ως τροχοπέδη για τις μελλοντικές κινήσεις του μεγαλομετόχου. Ο μεγαλομέτοχος θέλοντας να καθησυχάσει τους φίλους της ομάδας μας τους διαβεβαιεί ότι συνεχίζει να εργάζεται ακατάπαυστα ώστε να βρεθεί μία επιτρεπτά βιώσιμη λύση για το σωματείο μας .

Τα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων θα ανακοινωθούν με τον πλέον επίσημο τρόπο απο τον ίδιο σε σύντομο χρονικό διάστημα».

 


Τελευταία Νέα