×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ηρακλής: Αυτός είναι ο υποψήφιος επενδυτής!


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Ηρακλής: Αυτός είναι ο υποψήφιος επενδυτής!


Στον Ηρακλή εδώ και καιρό αναζητούν τον άνθρωπο που θα οδηγήσει την ομάδα και πάλι σε μέρες δόξας και το ενδιαφέρον του Διονύση Λεονίδη (Denis Leonidis) μπορεί να αποδειχθεί σημείο-κλειδί.

Ο Ηρακλής στο βόλεϊ του βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, αλλά δεν αποκλείεται από αυτήν να προκύψει λύση και για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα» για τον Ηρακλή: «Θα πάρω πρώτα το βόλεϊ και μετά το ποδόσφαιρο»

Το ενδιαφέρον για την ομάδα βόλεϊ του Ημίθεου, εκδηλώθηκε από τον Διονύση Λεονίδη, ομογενή επιχειρηματία από την Ρωσία, ο οποίος είναι ιδρυτής – εταίρος του ομίλου «DIA-Capital group». Ο εν λόγω όμιλος δραστηριοποιείται κατ’ εξοχήν στον κατασκευαστικό τομέα, καθώς και σε άλλους τομείς όπως η εξαγωγή σίτου και μετάλλων.

Ηρακλής – Διονύσης Λεονίδης: Η μετεγκατάσταση στην Ελλάδα

Ο επιχειρηματίας είναι πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου «Hurricane Team Family», ο οποίος έχει αποκτήσει ευρεία φήμη μεταξύ των αθλητών πολεμικών τεχνών της Ελλάδας και συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα του χώρου (Μελέτης Κακουμπάβας, Φλοριάν Μάρκου, Γιάννης Στοφορίδης, Σταύρος Εξακουστίδης, Ρόμπερτ Ογκανεσιάν κλπ).

Η μετεγκατάσταση της έδρας της ομάδας-συλλόγου «Hurricane Team Family» από το 2021 στην Ελλάδα, είναι πολύ πιθανό να παίξει το ρόλο της καθώς στα άμεσα σχέδια, περιλαμβάνεται η ίδρυση αλυσίδας γυμναστηρίων και ακαδημιών μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Ο Διονύσης Λεονίδης εισέρχεται στην αγορά ως ιδιώτης επενδύτης, με σκοπό να παρέχει χρηματοδότηση στην ομάδα του Ηρακλή και σύμφωνα με τις δηλώσεις των εκπροσώπων του, εξετάζεται επίσης και η επένδυση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή.

Άλλωστε και ο ίδιος δήλωσε: «Θα πάρουμε το βόλεϊ να δείξουμε τις δυνατότητες μας και μετά θα πάρουμε και το ποδοσφαιρικό τμήμα».


Τελευταία Νέα