Ηρακλής: Απόφαση σοκ – Ξεκίνημα από το Γ’ τοπικό ΕΠΣΜ!


Κώστας Λάππας

Ηρακλής: Απόφαση σοκ – Ξεκίνημα από το Γ’ τοπικό ΕΠΣΜ!


Η περίπτωση απόκτησης του ΑΦΜ του Άρη Παλαιοχωρίου απορρίφθηκε και ο Ηρακλής κάνει μία νέα αρχή. Δεν θα μείνει αγωνιστικά αδρανής τη σεζόν 2019-2020!

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ο «γηραιός» δεν θα αγωνιστεί σε καμία επαγγελματική κατηγορία, δεν θα «κατεβάσει» ομάδα για τη Γ’ εθνική, αλλά θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα, πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα.

Με πρωτοβουλία Ηρακλειδέων παραγόντων και κυρίως του προέδρου του «κυανόλευκου» βόλεϊ, Μάκη Καλαϊτζίδη, η ομάδα θα συμμετάσχει στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας με τους ποδοσφαιριστές της Κ19 και της Κ17.

Η απόφαση μάλιστα, είναι να αλλάξει και όνομα. Θα ονομάζεται πλεον, Ηρακλής 2015, καθώς θα λειτουργήσει με τον ΑΦΜ του Τμήματος βόλεϊ («Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015»).

Θα φέρει αυτοδικαίως τα χρώματα, το έμβλημα και το όνομα του συλλόγου, καθώς πρόκειται για ομάδα, που προκύπτει από τον original οργανισμό του Ηρακλή.

Την ερχόμενη Τρίτη θα μπει στην κληρωτίδα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Μακεδονίας, συμμετέχοντας στη χαμηλότερη βαθμίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Σύμφωνα πάντως, με τους ανθρώπους της ομάδας, δεν πρόκειται για μόνιμη λύση.

Παράγοντες του Ηρακλή θα προσπαθήσουν κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν να αναζητήσουν έναν αξιόπιστο επενδυτή.

Με στόχο να αναλάβει την ομάδα και να βρεθεί τρόπος επιστροφής του ξανά στα υψηλά στρώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου από την επόμενη περίοδο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Sportime Extras