×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ηρακλής: Δεν «κατεβαίνει» στη Football League – ψάχνει ΑΦΜ!


    Κώστας Λάππας

Ηρακλής: Δεν «κατεβαίνει» στη Football League – ψάχνει ΑΦΜ!


Η Football League ανακοίνωσε την Τρίτη (28/5) την ολική επικύρωση της βαθμολογίας, κάτι που σημαίνει ότι ο Ηρακλής τη νέα αγωνιστική περίοδο θα κληθεί να συμμετάσχει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αλλά η απόφαση των ανθρώπων του «γηραιού» είναι να μην δηλώσουν συμμετοχή και να αναζητήσουν τον κατάλληλο τρόπο, την καλύτερη δυνατή φόρμουλα για να αγωνιστεί η ομάδα «καθαρή» από χρέη σε οποιαδήποτε επαγγελματική κατηγορία.

Δηλαδή να βρεθεί και να αγοραστεί ΑΦΜ ομάδας που είναι διατεθειμένη να μπει σε μία τέτοια διαδικασία.

Από τη Super League 1 υπάρχει ο ΝΠΣ Βόλος, με τους παράγοντες του οποίου υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας εδώ και πολύ καιρό, αλλά όχι και πρόσφορο έδαφος καθότι η… είδηση κυκλοφόρησε στην πιάτσα πριν τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Από τη Super League 2 δεν φαίνεται να προκύπτει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση, εκτός και αν επέλθει ντόμινο αγοραπωλησιών ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης, ΝΠΣ Βόλος και κατ’ επέκταση του Ηρακλή.

Από τη Football League, στον «γηραιό» έχουν στο μυαλό τους την περίπτωση του ΠΟ Τρίγλιας και του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας, χωρίς ωστόσο να προκύπτει από κάπου πως αυτές οι δύο ομάδες μπαίνουν σε διαδικασία πώλησης του ΑΦΜ τους.

Το μόνο σίγουρο με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι πως ο Ηρακλής δεν επιθυμεί σε ποσοστό 99% να «κατέβει» στο πρωτάθλημα της Football League< καθώς τα χρέη είναι δυσβάσταχτα και ο κίνδυνος ποινής -33 βαθμών πιο ορατός από ποτέ.

Δεν θα πρέπει πάντως, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ηρακλή στη Γ’ εθνική και πάλι, η οποία αυτή τη φορά είναι η 4η κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αν ο Ηρακλής δεν συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, η Νίκη Βόλου είναι αυτή που θα πάρει τη θέση του.


Τελευταία Νέα