Ηρακλής: «Δεν ζητούμε ξένους διαιτητές, ούτε VAR»


Sportime Team

Ηρακλής: «Δεν ζητούμε ξένους διαιτητές, ούτε VAR»


Ο Ηρακλής έχει πολλά παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις στα τρία πρώτα ματς πρωταθλήματος και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Οι “κυανόλευκοι” θεωρούν ότι αδικήθηκαν και στις τρεις αναμετρήσεις, με τον Ηρόδοτο, την Κέρκυρα και τον Αιγινιακό.

Έτσι, εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, τονίζοντας ότι η ΠΑΕ έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρόδοτο «ο διαιτητής ακύρωσε καθαρό γκολ του Ζιαμπάρη, ένα τέρμα του Περόνε και δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ηρακλή». Μας είπαν. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Κέρκυρας, «δεν δόθηκε και πάλι πέναλτι ενώ στις καθυστερήσεις, γιατροί έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο δίχως άδεια, την ώρα που ο Ηρακλής έκανε επίθεση». Μας είπαν. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία.

Στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό, «ακυρώθηκε τέρμα του Ζιαμπάρη ως οφ – σάιντ, αν και το ριπλέι δεν φαίνεται να δικαιώνει τον ρέφερι της αναμέτρησης». Μας είπαν. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία.

Και για να τελειώνουμε, δεν ζητούμε ξένους διαιτητές, ούτε VAR. Αν και θα έπρεπε να έχουμε 9 βαθμούς, ζητούμε να ισχύσει το αυτονόητο. Γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία. Αρκεί και η ίδια κάποια στιγμή να αποφασίσει επιτέλους να αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό της…

Έτσι, για να μην έχει κανείς την εντύπωση στην ΚΕΔ, ότι μόνο μας τα λένε και εμείς δεν τα βλέπουμε…».

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras