Ήρακλής: Έδωσε τα χέρια με τους Αμπελόκηπους – Τι περιλαμβάνει το deal


Κώστας Παπαδόπουλος

Ήρακλής: Έδωσε τα χέρια με τους Αμπελόκηπους – Τι περιλαμβάνει το deal


Σημαντική μέρα για τον Ηρακλή καθώς προχωρά η συνεργασία με τον συνονόματο Ηρακλή Αμπελοκήπων που θα φέρει τους «κυανόλευκους» στη Γ’ Εθνική. Η καθοριστική συμβολή του Θόδωρου Δρακόπουλου.

Ο Γιάννης Ζαντόπουλος, με δηλώσεις του στο soccerpractor.blogspot.com κλείνει οριστικά και θετικά το τεράστιο θέμα της επανεκκίνησης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος των «κυανολεύκων», ανέφερε:

«Όλοι οι εμπλεκόμενοι φτάσαμε οριστικά στο deal. Θα υπάρχει απόλυτη σύμπνοια και συνεργασία, με ένα κράμα μελών των δυο διοικήσεων.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους κ.κ. Καράογλου και Δρακόπουλο, που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη συμφωνία και στον σχεδιασμό.

Ήδη έχουν μπει τα πρώτα χρήματα από πλευράς Ηρακλή».

Ηρακλής: Όνομα και χρώμα

Σε πρώτη φάση η ονομασία της ομάδας που θα προκύψει αναμένεται να είναι «Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης»  χρώμα το «κυανόλευκο», ενώ έμβλημα θα είναι ο Ημίθεος Ηρακλής.

Χρώμα ούτως ή άλλως το κυανόλευκο. Σήμα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, το οποίο κατά καιρούς επέλεγε και η ομάδα των δυτικών συνοικιών.

Ηρακλής: Ο ρόλος του Δρακόπουλου

Οπως είπαμε Ηρακλής και Αμπελόκηποι τα βρήκαν σε όλα με τον Θόδωρο Δρακόπουλο να παίζει καίριο ρόλο όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι που άλλωστε είναι και το σημαντικότερο.

Πλέον αναμένεται στην διοίκηση των Αμπελοκήπων να προστεθούν άτομα από την οικογένεια του Ηρακλή συμπεριλαμβανομένου του κ Δρακόπουλου.

Όπως έγινε γνωστό θα συσταθεί να μεικτό διοικητικό σχήμα, με τέσσερα μέλη από πλευρά Αμπελοκήπων και τέσσερα από πλευράς Ηρακλή.

Επίσης η προσπάθεια αναμένεται να συγχρηματοδοτηθεί και από άλλους επιχειρηματίες της κυανόλευκης οικογένειας και συγκεκριμένα από τα περίπου 15 άτομα, τα οποία δεσμεύθηκαν ότι θα συμβάλλουν, με 5-10 χιλιάδες ευρώ έκαστος, στο πρότζεκτ της συνεργασίας με την Τρίγλια.

Παράλληλα, αναμένεται να βοηθήσει και ο Γιάννης Ζαντόπουλος, καθώς προτίθεται να ενισχύσει την ομάδα με χορηγίες από επιχειρηματίες, με τους οποίους συνεργάζεται.

Δυνατό ρόστερ με στόχο την άνοδο

Φυσικά ένα από τα βασικά ζητήματα που θα «τρέξουν» άμεσα είναι η δημιουργία ομάδας ικανής να πετύχει την άνοδο άμεσα. Έτσι το επόμενο διάστημα αναμένεται  να υπάρξουν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές από το «πάνω ράφι».


Sportime Extras