×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ηρακλής: Κατέθεσε αίτηση στην ΕΠΟ


    Sportime Team

Ηρακλής: Κατέθεσε αίτηση στην ΕΠΟ


Ο Ηρακλής κατέθεσε την αίτηση αναψηλάφησης της υπόθεσης του 2011 στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ την Τετάρτη, με την οριστική απόφαση να βγαίνει τις επόμενες μέρες.

Την Τετάρτη, ο δικηγόρος της ομάδας Γιώργος Παναγόπουλος, κατέθεσε την αίτηση στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και η απόφαση αναμένεται το διάστημα, που ακολουθεί.

Από το «γηραιό», ζητούν τοποθέτηση της ομάδας στη Super League 2 και εκκαθάριση του πρωτογενούς ΑΦΜ το οποίο ανήκει στον Γ.Σ. Ηρακλή.

Ανοιχτά μέτωπα έχει ο Ηρακλής

Οι Μιχάλης Γιαννίτσης και Κώστας Καζναφέρης είναι οι πρώτοι από το περσινό ρόστερ της ομάδας, που κινούνται νομικά κατά των «κυανόλευκων».

Οι δύο παίκτες κατέθεσαν προσφυγή κατά της «κυανόλευκης» ΠΑΕ και του Τομ Παπαδόπουλου για οφειλές προς το πρόσωπο τους αφού αμφότεροι δεν έχουν λάβει μισθούς και δόσεις συμβολαίων.

Ο ομογενής επιχειρηματίας έχει τονίσει κατά το παρελθόν πως θέλει να εξοφλήσει τις δικές του υποχρεώσεις τόσο προς του ποδοσφαιριστές όσο και προς τους υπόλοιπους εργαζομένους της ΠΑΕ Ηρακλής όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως έχει συμβεί.

Οι Καζναφέρης και Γιαννίτσης αναμένεται να είναι μόνο η αρχή στον «κύκλο» των προσφυγών που έχει ανοίξει και το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο τόσο για το σύλλογο όσο και για τον Τομ Παπαδόπουλο.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.


Τελευταία Νέα