×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ηρακλής: Σενάριο για τον ΑΦΜ του Απόλλωνα Λάρισας


    Sportime Team

Ηρακλής: Σενάριο για τον ΑΦΜ του Απόλλωνα Λάρισας


Ο Ηρακλής βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση αγοράς ΑΦΜ για να μπορέσει να διαγράψει τα χρέη και να αγωνιστεί «καθαρός» σε επαγγελματική κατηγορία.

Έπειτα από το ναυάγιο των συζητήσεων με τον Αχιλλέα Μπέο και την διοίκηση του ΝΠΣ Βόλου, στον «γηραιό» αναζητούν ομάδα ακόμα και από τη Super League 2.

Σύμφωνα με φήμες και σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει, μία απ’ αυτές είναι ο Απόλλων Λάρισας.

Πριν από αρκετό καιρό, ο Τομ Παπαδόπουλος είχε βολιδοσκοπήσει τους Λαρισαίους για το ενδεχόμενο μίας συμφωνίας εταιρικής μεταβολής, μέσω του ΑΦΜ τους, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Παρ΄όλα αυτά, στον Ηρακλή έχουν αποφασίσει να κυνηγήσουν την υπόθεση τις επόμενες ημέρες.

Oι «κυανόλευκοι» επιτελείς οφείλουν να διασαφηνίσουν επισήμως τις πραγματικές προθέσεις των Θεσσαλών, μέσα από εκ του σύνεγγυς επαφή.

Έτσι, αναμένεται να πραγματοποιηθεί και επίσημη συνάντηση με την ιδιοκτησία της ομάδας από τον κάμπο, με σκοπό να μπουν σε περαιτέρω λεπτομέρειες για τις συνθήκες υπό τις οποίες μπορεί να προχωρήσει ένα τέτοιο θέμα.

Από εκεί και πέρα, αν και εφόσον οι Λαρισαίοι είναι όντως δεκτικοί, τότε όλα θα κριθούν στο πεδίο των δυνατοτήτων των Θεσσαλονικιών.

Και από οικονομικής άποψης, καθώς είναι προφανές πως ο Παπαδόπουλος θα κληθεί να καταβάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για ένα τόσο σημαντικό deal.

Ο Ηρακλής ψάχνει τον τρόπο να μην διαλυθεί…


Τελευταία Νέα