×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ηρακλής: Στην τελική ευθεία για την αγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Ηρακλής: Στην τελική ευθεία για την αγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας


Νέα συνάντηση είχαν σήμερα (14/7) οι νομικοί του Ηρακλή με αυτούς της ΠΑΕ Τρίγλιας, προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος για την μεταβίβαση των μετοχών και την αλλαγή εταιρικής ταυτότητας.

Ο Ηρακλής ψάχνει τρόπο να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες και ο ΠΟ Τρίγλιας είναι το μέσον.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στα γραφεία του Ηρακλή στη Μίκρα, με τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης Θέοδωρο Καράογλου, να δίνει το παρών.

Όπως ανακοίνωσε η «Επιτροπή επανεκκίνησης» που έχει αναλάβει να ηγηθεί της προσπάθειας του Ηρακλή να αλλάξει σελίδα, τα νομικά επιτελεία των δύο πλευρών συνεργάστηκαν για δύο ώρες, με στόχο την επίλυση σειράς ζητημάτων που αφορούν τον τρόπο μετάβασης και άλλες λεπτομέρειες.

Ηρακλής: Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της «Επιτροπής επανεκκίνησης»

Μετά την χθεσινή αναβολή της συνάντησης των νομικών της επιτροπής με τους νομικούς της ΠΑΕ Τριγλιας, τα μέλη της επιτροπής συναντήθηκαν σήμερα στις 8 το βράδυ στα γραφεία της Μικρας με την παρουσία του φίλου και υπουργού Μακεδονίας Θράκης κυρίου Καραογλου και των νομικών και συνεργάστηκαν επί δίωρο για την επίλυση σειράς ζητημάτων προκειμένου να διευθετηθούν.

Την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί συνάντηση των νομικών της επιτροπής και της νομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ Τριγλιας με την φυσική παρουσία και του μεγαλομετόχου της.

ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ; ΔΕΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα