Ηρακλής: Στον «πάγο» τρεις


    Νίκος ΜαρκάτοςΟ Αλέκος Βοσνιάδης συνεχίζει κανονικά στον πάγκο του Ηρακλή. Ο Μακεδόνας τεχνικός χαίρει της στήριξης των διοικούντων και του τεχνικού διευθυντή Παύλου Μυροφορίδη. Άλλοι έχουν το πρόβλημα…

Σύμφωνα με πληροφορίες της έντυπης έκδοση του Sportime μετά από απόφαση του «Μύρο», 3 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες μπαίνουν στον «πάγο» μέχρι νεοτέρας. Ποδοσφαιριστές που δεν αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, αλλά τους βρήκε στη Μίκρα ο τεχνικός διευθυντής κι αποφάσισε να τους κρατήσει.

Ο λόγος για τους Μιχάλη Γιαννίτση, Κώστα Καζναφέρη και Γιώργο Αμπάρη. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι και οι 3 έχουν ενημερωθεί επίσημα για την απόφαση που έχει παρθεί και είναι πολύ πιθανό οι δύο πρώτοι ν’ αποχωρήσουν τον Ιανουάριο.

Για τον Αμπάρη η κατάσταση είναι διαφορετική, αφού ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει ζητήσει και ο ίδιος να λυθεί το συμβόλαιο του, τονίζοντας στη συνάντηση που είχε με Μυροφορίδη, Βοσνιάδη ότι δεν είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να βοηθήσει πλέον την ομάδα. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση των τριών ανδρών, ο Αμπάρης τους μετέφερε ότι θέλει να «κρεμάσει» τα γάντια του.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη είναι δεδομένο ότι οι «κυανόλευκοι» την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα κινηθούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Παναγιώτη Βοσνιάδη.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.