×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ηρακλής: Το τελευταίο εμπόδιο για τη Γ’ εθνική


    Sportime Team

Ηρακλής: Το τελευταίο εμπόδιο για τη Γ’ εθνική


Ο Ηρακλής δίνει τον υπέρτατο αγώνα για να μπορέσει τελικά να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

«Καθαρός», όμως από χρέη, γι’ αυτό και η συμφωνία με τον Άρη Παλαιοχωρίου έχει «κλειδώσει», αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Τα δύο σωματεία έχουν συμφωνήσει στα πάντα, όμως απομένει ένα γραφειοκρατικό ζήτημα, το οποίο δεν μπορεί να αλλάξει το «ρου» της ιστορίας.

Ηρακλής και Άρης Παλαιοχωρίου αναμένουν από τις Δικαστικές Αρχές της Χαλκιδικής την έκδοση μιας απόφασης που αφορά το αίτημα «αφομοίωσης» το οποίο υπέβαλαν οι ιθύνοντες της ομάδας από το Παλαιοχώρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηρακλής: Ο Μπαξεβάνος και πάλι προπονητής

Δηλαδή, να προκύψει η «μεταλλαγή» και ο «γηραιός» να απορροφήσει όλα τα σωματειακά και φορολογικά στοιχεία των Χαλκιδικιωτών.

Αυτό ουσιαστικά θα δώσει το δικαίωμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να πορευθεί απαλλαγμένη από την υποχρέωση αναβίωσης της νυν ΠΑΕ, σε περίπτωση ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, ο Ηρακλής θα μπορέσει να συμμετάσχει χωρίς άμεσα ζητήματα, αλλά και μελλοντικά προβλήματα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram