Ηρακλής – Ζαντόπουλος: «Σχεδόν βέβαιη η συνεργασία»


Sportime Team

Ηρακλής – Ζαντόπουλος: «Σχεδόν βέβαιη η συνεργασία»


Στην πρώτη προπόνηση του Ηρακλή Αμπελοκήπων παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του «Ημίθεου» και απαρτίζονταν από τους Λάκη Παπαϊωάννου, Γρηγόρη Δανιηλίδη, Νίκο Βαφειάδη, Θανάση Ηρακλή, Κώστα Ιωακειμίδη.

Ο Ηρακλής ετοιμάζεται να επανέλθει στη Γ΄εθνική και το ζήτημα συνεργασίας με την ομάδα των Αμπελοκήπων είναι δεδομένη.

Μετά την συγκέντρωση που υπήρξε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης θέλησαν να ολοκληρώσουν την συμφωνία με τον Γιάννη Ζαντόπουλο προκειμένου να προχωρήσουν μαζί οι δυο πλευρές.

Ουσιαστικά και επίσημο αποτέλεσμα δεν υπήρξε και όπως φαίνεται πλέον το ζήτημα είναι καθαρά οικονομικό αναφορικά με τα χρήματα που θα πρέπει να μπουν στην ομάδα από τις δυο πλευρές.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων, Γιάννης Ζαντόπουλος, αναφέρθηκε με αισιοδοξία:

«Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η συνεργασία με τον Ηρακλή είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υλοποιηθεί. Ευθύς εξ αρχής ξεκαθαρίσαμε ότι το τεχνικό επιτελείο θα παραμείνει ως ακριβώς έχει, διότι του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Το ίδιο ισχύει και για το αγωνιστικό δυναμικό, το οποίο έχει παραμείνει από την περσινή σεζόν. Βεβαίως, θα φροντίσουμε να το ενισχύσουμε, με προσθήκες ικανών παικτών σημαντικής αξίας.

Έχουμε επαφές με ανθρώπους, που θέλουν να βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια και θεωρώ ότι, με καλή διάθεση και πνεύμα κατανόησης, όλα θα πάνε καλά.

Επιθυμία μας είναι το να συμβάλλουμε στο να επανέλθει σταδιακά ο Ηρακλής στη θέση, που του αναλογεί».

 


Sportime Extras