×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ρεύμα με γεννήτριες σε Ιβανώφειο-Κατσάνειο (vid)


    Sportime Team

Ρεύμα με γεννήτριες σε Ιβανώφειο-Κατσάνειο (vid)


Σοβαρό πρόβλημα με το ρεύμα υπάρχει στις εγκαταστάσεις του ΓΣ Ηρακλής επί της οδού Αγίου Δημητρίου αφού η ηλεκτροδότηση γίνεται με γεννήτριες.

Οι κάτοικοι της περιοχής πέριξ των εγκαταστάσεων του «γηραιού» είναι ενοχλημένοι από τον θόρυβο που προκαλούν οι γεννήτριες των κτηριακών υποδομών του Γυμναστικού Συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ετοιμάζει «βόμβες» και στο… τοπικό ο Ηρακλής!

Ειδικότερα, οι οφειλές του Ερασιτέχνη στη ΔΕΗ, οι οποίες ανέρχονται περίπου στις 500.000 ευρώ, οδήγησαν μέσα στον Αύγουστο στην προσωρινή διακοπή της ηλεκτροδότησης στο Κατσάνειο, το Ιβανώφειο και τα Γραφεία Ερασιτέχνη.

Έκτοτε, τα κτήρια τροφοδοτούνται προσωρινά με ρεύμα από τρεις γεννήτριες η λειτουργία των οποίων, ωστόσο, προκαλεί έντονο θόρυβο.

Μάλιστα, περίοικοι προέβησαν σε καταγγελία στον Εισαγγελέα υποβάλλοντας φωτογραφίες και έκθεση μηχανικού, την Αστυνομία και τη ΔΕΗ. Κάτοικος της περιοχής, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, τόνισε ότι οι γεννήτριες αυτές, εκτός από τον θόρυβο, εκπέμπουν ρύπους καυσαερίων, οι οποίοι «πηγαίνουν πάνω στα παιδιά που αθλούνται».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής, Φώτης Θέος, μιλώντας στη Voria.gr τόνισε ότι η χρήση των γεννητριών είναι προσωρινή έως ότου γίνει ο διαχωρισμός της σύνδεσης ρεύματος για κάθε κτήριο ξεχωριστά. Να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος οι εγκαταστάσεις διατηρούσαν μία ενιαία χελώνα και για τα τρία κτήρια.

«Το θέμα με το ρεύμα τελείωσε. Μέχρι πρότινος οι εγκαταστάσεις διατηρούσαν ενιαία χελώνα. Τώρα γίνεται διαχωρισμός και κάθε κτήριο θα έχει σύνδεση στον ιδιοκτήτη. Είναι εργολαβικό το ρεύμα, γι αυτό και υπάρχει η γεννήτρια μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες» εξήγησε κ. Θέος και συμπλήρωσε: «Ο διαχωρισμός έπρεπε κάποια στιγμή να γίνει. Ίσα που μας βόλεψε και η διακοπή ρεύματος».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα