×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βαφειάδης: «Σε συζητήσεις με την Τρίγλια για το ΑΦΜ ο Ηρακλής»


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Βαφειάδης: «Σε συζητήσεις με την Τρίγλια για το ΑΦΜ ο Ηρακλής»


Ο Νίκος Βαφειάδης, μέλος της επιτροπής ποδοσφαίρου του Ηρακλή που επιχειρεί να βρει λύση για την επόμενη ημέρα των «κυανόλευκων», μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό τις προσπάθειες που γίνονται.

Στόχος των «κυανόλευκων» είναι να βρεθεί ΑΦΜ ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες και αν είναι δυνατόν να αγωνιστεί στη νέα Β’ Εθνική. Ετσι λοιπόν ο κ. Βαφειάδης αποκάλυψε πώς ο «Γηραιός» βρίσκεται σε επαφές με την Τρίγλια για την απόκτηση των μετοχών.

Αναλυτικότερα εξήγησε πως άνθρωποι της οικογένειας του Ηρακλή βρίσκονται σε επαφή με την Τρίγλια και τον μεγαλομέτοχο της Στράτο Ευγενίου, προκειμένου η ομάδα της Χαλκιδικής να αλλάξει χέρια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαφειάδης στο Metropolis

«Γίνονται συζητήσεις με τον κ. Ευγενίου για το ΑΦΜ της Τρίγλιας αλλά από την πλευρά μας πρέπει να γίνει μια επίσημη πρόταση, να είναι ξεκάθαροι όροι. Αν τα πράγματα τελεσφορήσουν είτε σε θετικό ή αρνητικό επίπεδο, θα βγει ανακοίνωση και από τις δύο πλευρές. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια της ομάδας, στη συνάντηση με τον κ.Καραόγλου υπήρξαν άνθρωποι που έδειξαν πως θέλουν να βοηθήσουν. Με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και ειλικρίνεια θα μπορέσει να τα καταφέρει ο Ηρακλής».

 

ΒΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα