Τουτζιαράκης: «Ακόμα πιο σκληρά»


    Sportime TeamΟ Σταύρος Τουτζιαράκης αναφέρθηκε μέσω του blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Κύμη θα εξασφαλίσει την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα της Εύβοιας μετρά ρεκόρ 4-14 και το Σάββατο (16/3) δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

«Την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε μια κακή εμφάνιση με συνέπεια μια άσχημη εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα είχαμε δύσκολο έργο, απέναντι σε μια πολύ σωστά δουλεμένη ομάδα.

Δυστυχώς δεν είχαμε την απόδοση που επιθυμούσαμε και καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο και στα τελευταία πέντε λεπτά. Όπως είναι λογικό αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε όμως, κοιτάμε μόνο μπροστά και κρατάμε μόνο τα θετικά τα οποία θέλουμε να αξιοποιήσουμε στο υπόλοιπο του δύσκολου προγράμματος μας.

Αυτήν την αγωνιστική έχουμε έναν ακόμα δύσκολο αγώνα, απέναντι στην πολύ δυνατή και φορμαρισμένη ΑΕΚ. Στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας δουλέψαμε πάρα πολύ, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε αυτήν την αναμέτρηση. Με αντιπάλους τέτοιας ποιότητας οφείλουμε να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο των προπονητών και στα 40 λεπτά, γιατί το κάθε λάθος θα το πληρώσουμε.

Όπως προείπα η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι πολύ δύσκολη και δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε, αλλά να συνεχίζουμε να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά. Πιστεύουμε στην ποιότητα και στις δυνατότητες της ομάδας μας και είμαι πεπεισμένος ότι θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία».