Κυπριακές Εκλογές: Άλλη μια επιλογή ψήφου διαμαρτυρίας από το Κίνημα Αφύπνηση 2020 - Αποτελείται από κουρεμένους καταθέτες.

Κυπριακές Εκλογές: Άλλη μια επιλογή ψήφου διαμαρτυρίας από το Κίνημα Αφύπνηση 2020 - Αποτελείται από κουρεμένους καταθέτες.

Κυπριακές Εκλογές: Άλλη μια επιλογή ψήφου διαμαρτυρίας από το Κίνημα Αφύπνηση 2020 – Αποτελείται από κατόχους αξιογράφων, κουρεμένους καταθέτες, διαμαρτυρόμενους για τα οικονομικά δεινά της Κύπρου

Το Κίνημα Αφύπνιση 2020 αποτελείται από κατόχους αξιογράφων, κουρεμένους καταθέτες, διαμαρτυρόμενους για τα οικονομικά δεινά της Κύπρου.

Κατέρχεται στις Βουλευτικές Εκλογές του ερχόμενου Μαϊου και του κινήματος ηγείται ο Φοίβος Μαυροβουνιώτης, ο οποίος όμως δεν θα είναι υποψήφιος.

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ο κ. Μαυροβουνιώτης ανέφερε ότι ήδη έχουν 25 ενδιαφερόμενους για να είναι υποψήφιους και συνολικά 9000 μέλη. Στόχος τους είπε είναι να προσελκύσουν ανθρώπους έντιμους και με γνώσεις. Η δεξαμενή ψηφοφόρων τους είναι σύμφωνα με τον ίδιο πολλοί πολίτες που αισθάνονται ότι έπεσαν θύματα δόλιων πρακτικών από τις τράπεζες και όχι μόνο. Είναι μια ψήφος καταδίκης και διαμαρτυρίας για το «διεφθαρμένο διαπλεκόμενο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι θα συνεχίσουν να διεκδικούν τα δικαιώματα όσων έπεσαν θύματα της μεγάλης «κλοπής» του 2013.

Ερωτηθείς για το τι πήγε λάθος και εν τέλει δεν καρποφόρησε η συνεργασία με τον ΣΥΚΑΛΑ, απάντησε ότι παρά το γεγονός ότι υπήρξε γραπτή συμφωνία για συμπόρευση, εν τέλει ο Σύνδεσμος των καταθετών της πρώην Λαϊκής ακολούθησε άλλη πορεία.

Περισσότερα στο: alphanews.live

Κυπριακές Εκλογές: Άλλη μια επιλογή ψήφου διαμαρτυρίας από το Κίνημα Αφύπνηση 2020

Το Κίνημα Αφύπνισης 2020 έχει σαν κύριο σκοπό του την εφαρμογή του Κοινωνικού Συμβολαίου, την διασφάλιση των κοινωνικών και πολιτικών ελευθεριών, την αξιοκρατία και την Δημοκρατία.
Μέλημα μας ή ευημερία του πολίτη, η αξιοπρεπή διαβίωση και όλα όσα αρμόζουν σε μια καλός έχει Δημοκρατική Χώρα.

Θέλουμε την Κύπρο την οποία οι αγωνιστές που βάδισαν γενναία προς την αγχόνη. Την κοινωνική, την ανθρώπινη, την δίκαια και την αξιοκρατική.

Εκείνη όπου το Κράτος Δίκαιο είναι οδηγός και η διοίκηση κάτω από τους Νόμους είναι απόλυτη και διασφαλίζει την ισότητα έναντι των πολιτών τους.

Θέση μας ή απόλυτη ισοτήτα ενώπιον των θεσμών και η διασφάλιση της ηθικής λειτουργίας τους κάτω από τις αρχές, φιλοσοφίες και προσδοκίες των πολιτών.

Οδηγός μας ή πολιτεία του Πλάτωνα, η Δημοκρατία του Περικλή, η Δικαιοσύνη του Σόλωνα και κυρίως η αγάπη απέναντι στον συνάνθρωπο σου όπως
αυτή έχει καθοριστεί μέσα από τον λόγο του Ιησού.

Το Αφύπνισης 2020 υποστηρίζει την πίστη εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου, των Συμβασεων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Συνθήκες και Διακηρύξεις για τα κοινωνικά και πολιτικά Δικαιώματα και των ψήφισματων των Ηνωμένων Εθνών.

Είναι η απόλυτη θέση μας ότι ο Πολίτης είναι ο ιδιοκτήτης και άρχοντας της πολιτείας του.
Όραμα μας η πολιτεία όπου ο Κυβερνών θα είναι υπόλογος και ελεγχόμενος πραγματικά.

Όπου η Ανεξαρτησία των θεσμών είναι πραγματική και μπορεί πλέον ο πολίτης να κοιμάται ήσυχος, με γεμάτο στομάχι και κυρίως με ασφάλεια.
Όραμα μας εσείς όλοι που κάποιοι πλέον σας απαγόρευσαν να κάνετε όνειρα.

Το αφύπνισης είμαστε εσείς, εμείς, ο παππούς, η γιαγιά, οι γονείς και γείτονες μας.

Το Αφύπνισης είναι όλοι όσοι έχασαν, πληγώθηκαν, χάθηκαν και ένιωσαν αδύναμοι από όλους όσους ήταν δυνάστες μας διαχρονικά.

Το Αφύπνιση 2020 θα απαιτήσει όλα όσα γράφτηκαν, ειπώθηκαν και ονειρεύτηκαν τόσοι μέσα από το Διαδίκτυο.

Εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε την διαδικτυακή απαίτησης φωνή και διεκδίκηση.

Αφύπνιση 2020 για Δημοκρατία και ότι περιλαμβάνει ένα πραγματικό Κράτος και όχι Μπάχαλο.