Ομάδες ποδοσφαίρου Εθνική Ομάδα ΑΕΚ ΑΕΛ Απόλλων Σμύρνης Άρης Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βόλος Λαμία Ολυμπιακός ΟΦΗ ΠΑΟ Παναιτωλικός ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός
menu

Κύπρος – Εκλογές: Τους τρεις υποψηφίους της επαρχίας Κερύνειας ανακοίνωσε η ΔΗΠΑ

Sportime Greece
Κύπρος – Εκλογές: Τους τρεις υποψηφίους της επαρχίας Κερύνειας ανακοίνωσε η ΔΗΠΑ

Κύπρος - Εκλογές: Έτοιμοι να δώσουν τη μάχη, μακριά από ιδεοληψίες του παρελθόντος, για να πάει ο τόπος μπροστά, για την νέα αρχή.

Κύπρος – Εκλογές: Έτοιμοι να δώσουν τη μάχη, μακριά από ιδεοληψίες του παρελθόντος, για να πάει ο τόπος μπροστά, για την νέα αρχή που χρειάζεται η Κύπρος μας, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Τους τρεις υποψήφιους της επαρχίας Κερύνειας για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 30ης Μαΐου ανακοίνωσε η Δημοκρατική Παράταξη – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων. Εστιάζει μάλιστα στο νεαρό της ηλικίας τους και το γεγονός πως είναι αυτοδημιούργητοι στον τομέα τους.

Αναλυτικά η ΔΗΠΑ σημειώνει πως «τρεις υποψήφιοι, νέοι σε ηλικία, αυτοδημιούργητοι, καταξιωμένοι επαγγελματικά έκαστος στον τομέα του και με όρεξη για σκληρή δουλειά, είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη, μακριά από ιδεοληψίες του παρελθόντος, για να πάει ο τόπος μπροστά, για την νέα αρχή που χρειάζεται η Κύπρος μας»!

Το ψηφοδέλτιο στην Κερύνεια αποτελείται από τους:

1. Ασπρή Αδάμο, Εκτελεστικό Διευθυντή Europa Donna Κύπρου (Αριστίνδην)

2. Ηλιάδη Κλεάνθη, Υπεύθυνο προώθησης χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

3. Σκορδή Μιχάλη, Επιχειρηματία (Αριστίνδην)

πηγή: www.ant1.com.cy

Δημοφιλη Αρθρα