ΚΥΠΡΟΣ

Τουρκία: Κίνηση για να «προστατεύσει την Γαλάζια Πατρίδα ακόμη και μέχρι και την Κύπρο!»

Νέα τουρκική πρόκληση στην κατεχόμενη Κύπρο με φόντο την «Γαλάζια Πατρίδα».
Τουρκία: Κίνηση για να «προστατεύσει την Γαλάζια Πατρίδα ακόμη και μέχρι και την Κύπρο!»

Συνεχίζει με ολοένα και μεγαλύτερη ένταση τις τελευταίες ημέρες το αφήγημα για την Γαλάζια Πατρίδα η Τουρκία. Πλέον το «όνειρο» της Κυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερνογάν φτάνει μέχρι την Κύπρο και το τελευταίο διάστημα παρατηρείται «κινητικότητα» και προς αυτό το σημείο του Ελληνισμού.

Πιο συγκεκριμένα οι Τούρκοι ιδρύουν κέντρο παρακολούθησης σκαφών ιδρύει στην κατεχόμενη Κύπρο! Στόχος, σύμφωνα με την Άγκυρα είναι η προστασία της «Γαλάζιας Πατρίδας».

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Κίνηση για να «προστατεύσει την Γαλάζια Πατρίδα ακόμη και μέχρι και την Κύπρο!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.