ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Νίκη και τρεις βαθμοί, τίποτα λιγότερο!

Για το 2Χ2 στα πλέι άουτ, κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος, η Λαμία. Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Μπιάρνασον. Μεγάλο διπλό για τη Λαμία στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, αλλά κάτω η… μπάλα από τον Μιχάλη Γρηγορίου. Μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος και να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η...
Λαμία: Νίκη και τρεις βαθμοί, τίποτα λιγότερο!

Για το 2Χ2 στα πλέι άουτ, κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος, η Λαμία. Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Μπιάρνασον.

Μεγάλο διπλό για τη Λαμία στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, αλλά κάτω η… μπάλα από τον Μιχάλη Γρηγορίου. Μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος και να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η παραμονή. Μέχρι τότε υπάρχει δρόμος.

Επόμενο «εμπόδιο» για τη Λαμία ο ΝΠΣ Βόλος (3/4-19.30). Χωρίς μαθηματικό ενδιαφέρον πάνε στη Λαμία οι Θεσσαλοί, αλλά οι «κυανόλευκοι» δεν παραμυθιάζονται. Σε τέτοια παιχνίδια γίνονται οι «ζημιές». Ζητούμενο, η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Τίποτα λιγότερο.

Σε ότι έχει να κάνει με το απουσιολόγιο, αυτό παραμένει γεμάτο. Ο 47χρονος τεχνικός μετράει σημαντικές απουσίες, καθώς Αραμπούλι, Μπα, Τιρόνε, Πίτι, Γκαζαριάν και Μπιάρνασον αντιμετωπίζουν θέματα με τραυματισμούς και δεν είναι διαθέσιμοι για το ματς του Σαββάτου. Για τον τελευταίο υπήρχε μια συγκρατημένη αισιοδοξία οτι θα προλάβει τελικά το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους» η οποία ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Έλληνας προπονητής βρίσκονται οι: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Σκόνδρας, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Χατζηστραβός, Βλάχος, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Ντέλετιτς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Νίκη και τρεις βαθμοί, τίποτα λιγότερο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!