×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λαμία: Αλλάζει όλη η ομάδα


    Αντώνης Τσιράκης

Λαμία: Αλλάζει όλη η ομάδα


Ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ έχει κάνει με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο της η Λαμία. Οι δέκα βαθμοί σε τέσσερις αγωνιστικές τα λένε όλα άλλωστε.

Επόμενο ματς στη Super League 1 αυτό με τον ΟΦΗ. Αρκετά απαιτητικό και αυτό. Προηγείται, όμως, ο αγώνας με τον Αιολικό για το Κύπελλο. Η πρόκριση έχει κριθεί μετά το 0-3 του πρώτου αγώνα, αλλά το ματς ίσως έχει ενδιαφέρον. Γιατί; Λόγω όσων θα αγωνιστούν.

Είναι δεδομένο πως θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό η ενδεκάδα. Μην εκπλαγείτε ακόμη και εάν δείτε να ξεκουράζονται όλοι οι βασικοί. Κάποιοι, λοιπόν, θα πάρουν την ευκαιρία τους, μία ευκαιρία που περίμεναν πολύ καιρό.

Δεν αναφερόμαστε φυσικά στον Βύντρα, τον Βασιλόγιαννη ή τον Σάλιακα. Αυτά είναι παιδιά που παίζουν και στο πρωτάθλημα, είναι μέρος του rotation. Παίκτες όπως οι Μπαχανάκ, Κάχριμαν και Καραγιάννης όμως είναι σε αυτούς που έχουν μεγάλο κίνητρο να αποδείξουν. Το ίδιο και ο Λούκας Ράμος. Δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Ανάκογλου, ένας παίκτης που έως τώρα δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό.

Να σημειωθεί πως με το που περάσει αυτή η εβδομάδα, θα αρχίσουν να ανεβαίνουν οι στροφές και στα μεταγραφικά. Προς το παρόν προτείνονται παίκτες και αξιολογούνται.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Λαμία