×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λαμία – Αραβίδης: Χάθηκε για λίγα… χιλιάρικα!


    Νίκος Μαρκάτος

Λαμία – Αραβίδης: Χάθηκε για λίγα… χιλιάρικα!. Το Sportime αποκαλύπτει οτι αθετήθηκαν σημαντική της προφορικής συμφωνίας από τη Λαμία, γι αυτό ο Αραβίδης κατέληξε στην Παναχαϊκή.


Για κάποιους το χρήμα δεν είναι το παν. Για άλλους πάλι είναι τα πάντα. Ο πρόλογος έχει να κάνει με την περίπτωση του Χρήστου Αραβίδη και το τεράστιο… αυτογκόλ της διοίκησης, στην υπόθεση του Ελληνα φορ που ενώ είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, τελικά την… έκανε για Πάτρα!

Το Sportime έχει το ρεπορτάζ στην υπόθεση και αποκαλύπτει. Αραβίδης και Λαμία τα είχαν πει και τα είχαν βρει πριν ολοκληρωθούν τα πλέι άουτ. Σε όλα. Και στο οικονομικό. Ο Αραβίδης δεν ζήτησε 100 χιλιάρικα, όπως διέρρεαν κύκλοι της κυανόλευκης ΠΑΕ για ναα μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Αραβίδης και διοίκηση είχαν συμφωνήσει οικονομικά. Γι αυτό άλλωστε και ο Αραβίδης μετέφερε στο περιβάλλον οτι μένει στη Λαμια και για την επόμενη τουλάχιστον σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Αραβίδης στην Παναχαϊκή (vids)

Μέχρι να έρθει η ώρα να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο. Εκεί ο πρώην κυανόλευκος πλέον ποδοσφαιριστής είδε να έχουν αθετηθεί σημαντικοί όροι της προφορικής συμφωνίας, κίνηση που έφερε την έντονη δυσαρέσκεια.

Ο Αραβίδης δεν πήγε ποτέ στη Λαμία για να περάσει εργομετρικά. Η Λαμία τον περίμενε να μιλήσουν ξανά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Συζήτηση που δεν θα γίνει ποτέ, αφού ο «Αραβας» συμφώνησε με την Παναχαϊκή και τη Δευτέρα θα πάει στην Πάτρα για να υπογράψει.

Οσον αφορά στα χρήματα που θα πάρει από τους Αχαιούς, οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν οτι το ποσό αγγίζει χωρίς τα μπόνους τα 70 χιλιάρικα. Χρήματα που λίγο πάνω – λίγο κάτω του έδινε και η Λαμία. Αλλά αυτό που ενόχλησε και δεν έμεινε στην Φθιώτιδα, ήταν η… αλλαγή στάσης της διοίκησης των κυανόλευκων στα ήδη συμφωνηθέντα!

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Τελευταία Νέα