×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λαμία: «Ελέγχονται» σταθερά οι παίκτες


    Κώστας Παπαδόπουλος

Λαμία: «Ελέγχονται» σταθερά οι παίκτες


Για κανέναν δεν είναι εύκολο να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση με τον κορονοϊό. Στη Λαμία οι παίκτες έχουν πάρει σαφείς οδηγίες καιρό τώρα. Μαζί τους έχουν και τα GPS.

Όσο απαιτητικό και εάν είναι το πρόγραμμα που έχει δώσει ένας γυμναστής, πάντως, όσο ζήλο και εάν έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής για να το τηρήσει, είναι αναπόφευκτο να χάνει κάποια κομμάτια της αθλητικότητάς του που χρειάζεται.

Πριν από λίγες μέρες, άλλωστε, ο γυμναστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Βασίλης Αλεξίου, εξήγησε μέσω του Sportime τις επιπτώσεις που έχει η αποχή από τις προπονήσεις στους ποδοσφαιριστές.

Το θετικό για τη Λαμία είναι πως οι παίκτες μπορούν να βρουν πιο εύκολα ένα ανοιχτό γήπεδο απ’ ό,τι θα συνέβαινε στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν άτομα του κλαμπ που είναι επιφορτισμένα να τσεκάρουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα GPS για να διαπιστώνουν εάν οι ποδοσφαιριστές τηρούν το πρόγραμμα.

Προβλήματα σε αυτό δεν υπάρχουν. Η πλειοψηφία προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό. Ακόμη και έτσι, όμως, αυτό που αναφέρουν στην ομάδα είναι πως «μόνο συντήρηση μπορεί να κάνουν τα παιδιά, όχι κάτι παραπάνω». Και όλα αυτά περιμένοντας φυσικά το τι θα ισχύσει με τη Super League 1, πότε θα ξεκινήσει ξανά και πότε θα επιτραπεί η επιστροφή στις προπονήσεις.