×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λαμία – Επιβεβαίωση Sportime: Πήρε Σταμούλη, Δημούτσος τέλος


Κώστας Παπαδόπουλος

Λαμία – Επιβεβαίωση Sportime: Πήρε Σταμούλη, Δημούτσος τέλος


Συλλογή από δεξιά μπακ φαίνεται πως κάνει η Λαμία, η οποία απέκτησε ένα ακόμη προς επιβεβαίωση του Sportime. Μετά τους Σκόνδρα, Προβυδάκη και Ασίγκμπα ο Γιώργος Πετράκης θα έχει μία επιπλέον λύση για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο λόγος για τον Κώστα Σταμούλη.

Λαμία και ΑΕΚ ήταν σε ανοιχτή γραμμή καιρό τώρα για παίκτες και είχαμε ενημερώσει από τις 24 Σεπτεμβρίου για τη μεταγραφή του Σταμούλη. Αυτή ανακοινώθηκε και ο ποδοσφαιριστής ενσωματώθηκε με τους «κυανόλευκους».

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑE ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 19χρονο (29/10/2000) αμυντικό Κωνσταντίνο Σταμούλη, με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ.Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Εν τω μεταξύ, βγήκε και το διαζύγιο με τον Ελίνι Δημούτσο. Το Sportime είχε αποκαλύψει από τα τέλη της προηγούμενης σεζόν πως υπάρχει θέμα με τον 32χρονο μέσο. Από τη στιγμή που ξεκίνησε η νέα σεζόν δεν έκανε ούτε μία προπόνηση με την πρώτη ομάδα. Επειδή πρόκειται για ιδιαίτερα ευαίσθητο λόγο, δεν χρειάζεται να αναφερθούν περισσότερα για το πώς έφτασαν οι δύο πλευρές στο διαζύγιο.

Η ανακοίνωση:  «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον 32χρονο μέσο, Ελίνι Δημούτσο. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για όλα, όσα πρόσφερε στην ομάδα μας τα τελευταία δύο χρόνια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ