×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λαμία: Έτσι ήρθε το διαζύγιο με τον Χάβο


    Αντώνης Τσιράκης

Λαμία: Έτσι ήρθε το διαζύγιο με τον Χάβο


Μάκης Χάβος και Λαμία τέλος… Το ερώτημα, όμως, είναι πώς φτάσαμε ως εκεί μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν, την καλύτερη στην ιστορία της ομάδας.

Τα τελευταία επεισόδια γράφτηκαν αυτό το τριήμερο. Η αρχή έγινε την Παρασκευή (2/8) στο Διοικητικό Συμβούλιο. Εκεί ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ενημέρωσε πως τα βάρη πλέον πέφτουν στους υπόλοιπους. Ανάμεσα σε αυτά και ένα σημαντικό ποσό που οφείλει η ΠΑΕ στην εφορία.

Έτσι αποφασίστηκε πως πρέπει να υπάρξει νέα μείωση, αφού ο Γιώργος Ποντίκας και οι συνεργάτες του (Σάκης Τσικνής και Χρήστος Νίκλας) δεν μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος.

Παρών στο Δ.Σ. ήταν και ο Χάβος και ο Παπαϊωάννου του είπε πως είναι ελεύθερος να πάει αλλού, εάν το επιθυμεί. Ο Μακεδόνας τεχνικός ξεκαθάρισε πως θα μείνει και θα παλέψει στη Λαμία. Δέθηκε και με τον κόσμο και με την ομάδα και ήταν διατεθειμένος να παραμείνει παρά τις αντιξοότητες.

Τελικά την Κυριακή (4/8) στην προπόνηση βρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. και μετά το τέλος της είχαν συνάντηση με τον Χάβο. Σε αυτή ο 49χρονος ξεκαθάρισε ξανά πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει. Από την ΠΑΕ του πρότειναν μείωση και ο Χάβος ξεκαθάρισε πως το θέμα δεν είναι οικονομικός. Θα έκανε υπομονή όσο χρειαζόταν προκειμένου να μην τιναχτεί ο σχεδιασμός στον αέρα.

Ωστόσο, οι διοικούντες μάλλον δεν περίμεναν τέτοια απάντηση. Έτσι το πήραν πάνω τους στο φινάλε και του εξήγησαν πως πρέπει να αποχωρήσει. Αυτό προκαλεί εντύπωση φυσικά δεδομένου ότι δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ανανεώθηκε το συμβόλαιό του.

Από τη Λαμία προσπάθησαν να βγάλουν προς τα έξω πως δεν έγινε ποτέ δεκτή η πρόταση μείωσης που έκαναν στον προπονητή τους, κάτι που δεν υφίσταται. Εκείνο που ισχύει είναι πως ψάχνουν πλέον για έναν ιδιαίτερα οικονομικό κόουτς. Ο Μπάμπης Τεννές είναι η μία επιλογή, όπως ήδη έχουμε ενημερώσει, ενώ ο Σωτήρης Αντωνίου είναι ένα ακόμη όνομα που έπεσε στο τραπέζι.


Τελευταία Νέα