×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λαμία: Γι’ αυτό δεν προχώρησε του Πέλκα


    Sportime Team

Λαμία: Γι’ αυτό δεν προχώρησε του Πέλκα. Τελείωσε και ο Ιούλιος και δεν κουνιέται φύλλο στη Λαμία....


Τελείωσε και ο Ιούλιος και δεν κουνιέται φύλλο στη Λαμία. Ούτε μία ανανέωση δεν έχει επισημοποιηθεί, ενώ στις μεταγραφές παρατηρείται η απόλυτη στασιμότητα. Προς τα έξω αυτό που βγαίνει είναι πως από βδομάδα θα ανεβάσουν στροφές οι «κυανόλευκοι».

Ο πρώτος παίκτης που φάνηκε να κλείνει στη Λαμία ήταν ο Βασίλης Πέλκας. Ωστόσο, εξ αρχής είχαμε ξεκαθαρίσει πως πρέπει να τακτοποιηθούν κάποια θέματα. Το πρώτο ήταν να πληρώσει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου για να τον πάρει. Μικρό το ποσό, αλλά και πάλι τα Τρίκαλα ζητούσαν κάποια χρήματα. Το αποτέλεσμα ήταν να χαλάσει η μεταγραφή.

Καιρό τώρα ο Παπαϊωάννου έχει ξεκαθαρίσει πως το μπάτζετ θα πέσει και τη νέα χρονιά θα βάλει λιγότερα χρήματα. Το να χαλάσει, όμως, μία μεταγραφή για τέτοιο ποσό είναι μάλλον ενδεικτικό των… προθέσεων του ιδιοκτήτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει προβληματισμός και για το γεγονός πως έως τώρα δεν έχουν λυθεί κάποια συμβόλαια που είχε ζητήσει. Κατά μία πηγή έχει δυσαρεστηθεί ακόμα και με στενούς συνεργάτες του με την όλη κατάσταση.

Για να επανέλθουμε, όμως, στο θέμα του Πέλκα, η μεταγραφή δεν προχώρησε και για έναν λόγο ακόμα. Ο Γιώργος Πετράκης δεν ήταν θετικός. Μπορεί να μην έχει τον τελευταίο λόγο στις προσθήκες που θα γίνουν, αλλά σε αυτό το θέμα εισακούστηκε. Ή αν θέλετε, ήταν το καλύτερο πάτημα για να μη δοθούν τα χρήματα που ήθελαν τα Τρίκαλα.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Τελευταία Νέα