Λαμία: Η παραμονή του Χάβου οδηγεί σε ανανέωση


Αντώνης Τσιράκης

Λαμία: Η παραμονή του Χάβου οδηγεί σε ανανέωση


Σταθερά βήματα για την παραμονή κάνει η Λαμία. Και μόλις εξασφαλιστεί αυτή σε μεγάλο βαθμό, θα αρχίσουν να τρέχουν και οι εξελίξεις. Ούτως ή άλλως οι πρώτες σκέψεις για την επόμενη σεζόν έχουν γίνει.

Προ ημερών το Sportime αποκάλυψε την πρόθεση των Φθιωτών να κρατήσουν τον Μάκη Χάβο. Στην ομάδα, άλλωστε, θεωρούν πως έχει βοηθήσει ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι.

Ο Μακεδόνας τεχνικός έχει κάνει ήδη και τις πρώτες σκέψεις εν όψει καλοκαιριού. Μία από τις βασικές του επιθυμίες είναι να πέσει αισθητά ο μέσος όρος της ομάδας. Γι’ αυτό και στα πλάνα του δεν συμπεριλαμβάνονται αρκετοί από το τωρινό ρόστερ.

Ανέστης Αναστασιάδης, Χρήστος Καρυπίδης και Ντένις Επστάιν είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime οι τρεις που δεν θα συνεχίσουν σε περίπτωση που παραμείνει ο Χάβος. Σίγουρος δεν πρέπει να θεωρείται ούτε ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Για την ακρίβεια πιο πιθανό είναι να ακολουθήσει τους τρεις πρώτους.

Υπάρχει και άλλη μία περίπτωση με αρκετές διαφορές όμως. Ο λόγος για τον Πίτι. Τον Ιανουάριο επέστρεψε στη Λαμία, αλλά αυτό δεν ήταν επιλογή του Χάβου. Ο τελευταίος είχε ήδη πάρει τον Τομάς και έψαχνε έναν εξτρέμ. Η μεταγραφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού ήταν καθαρά θέμα του Πανουργιά Παπαϊωάννου. Πάνω του το πήρε ο τελευταίος και έγινε η μεταγραφή.

Ο Χάβος θεωρούσε πως δεν χρειαζόταν ένα ακόμη δεκάρι, αλλά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τον παρέκαμψε. Φυσικά βγήκε και δικαιωμένος ο Παπαϊωάννου, αφού ο Πίτι επιστρέφοντας έχει βοηθήσει. Μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικός όσο πέρυσι λόγω Φακούντο Μπερτόγλιο, αλλά παραμένει μία πολύτιμη λύση.


Sportime Extras