×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λαμία: Κλείδωσαν τα πρόσωπα, ένα το ερωτηματικό


Αντώνης Τσιράκης

Λαμία: Κλείδωσαν τα πρόσωπα, ένα το ερωτηματικό


Να κάνει σεφτέ στη Super League 1 ψάχνει τη Δευτέρα (19/10) η Λαμία στο ματς με τον Παναιτωλικό. Ο Μπάμπης Τεννές θα κοουτσάρει για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του και τα προβλήματα δεν λείπουν.

Η βασική απουσία είναι του Βιγιάλμπα, ο οποίος έβγαλε νέο μυϊκό τραυματισμό. Αντιθέτως, οι Ντέλετιτς και Βύντρα είναι εντάξει. Ο Σέρβος είχε μικροενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες, ενώ ο έμπειρος αμυντικός είχε χτυπήσει στο ματς με τον Βόλο. Η Λαμία, όμως, θα παραταχθεί στην ενδεκάδα της και με τους δύο.

Παρεμπιπτόντως, τα πρόσωπα που θα πάρουν φανέλα βασικού με τους Αγρινιώτες έχουν κλειδώσει. Και σε αυτά θα υπάρχει μία έκπληξη. Ο Τεννές φαίνεται ότι θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα και αυτό θα το διαπιστώσει κανείς από το πρώτο του ματς.

Ενδεικτικό του πώς σκέφτεται, πάντως, ο έμπειρος τεχνικός είναι ότι έκοψε τους Προβυδάκη, Ζιούλη και Γκούγκα, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Νιάσε. Για τον Αφρικανό έχουν ξεκινήσει, μάλιστα, και οι μουρμούρες εντός των τειχών.

Βασιλακάκης και Ντέλετιτς για πρώτη φορά θα ξεκινήσουν, ενώ επιστρέφει και ο Ρόμανιτς. Το βασικότερο δίλημμα είναι εάν θα υπάρξει τριάδα στην άμυνα (Αντέτζο, Βύντρα, Ασίγκμπα) ή θα παίξει το αγαπημένο του 4-2-3-1. Σε περίπτωση που ισχύσει το δεύτερο, θα υπάρξουν και κάποιες εσωτερικές ανακατατάξεις.

Η αποστολή: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Μπάχανακ, Ασίγκμπα, Σαραμαντάς, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Χατζηστραβός, Μπουλούλης, Μπιανκόνι, Καραμάνος, Αραμπούλι, Ρόμανιτς, Ντέλετιτς.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras