Δύο ήταν οι θεωρητικά δύσκολες περιπτώσεις ανανεώσεων για τη Λαμία. Αυτές των Ντάνι Μπεχαράνο και Ντεβί Επασί. Αμφότεροι με καλή χρονιά και ενδιαφέρον από άλλες ομάδες.

Το Sportime αποκάλυψε τη ρελάνς που έκανε η Λαμία για τον Μπεχαράνο και αυτή η κίνηση ήταν αρκετή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές ουσιαστικά συμφώνησαν προφορικά και πλέον απομένει να πέσουν οι υπογραφές.

Αμέσως μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα πάρει σειρά ο Επασί. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας μετά τα σκαμπανεβάσματα των πρώτων μηνών της σεζόν, όπως συνέβαινε και σε όλους σε εκείνο το χρονικό διάστημα, ήταν από τους διακριθέντες. Γι’ αυτό και οι «κυανόλευκοι» επιθυμούν και η δική του περίπτωση να κλείσει άμεσα. Όπως φάνηκε από την υπόθεση του Μπεχαράνο, όπου ενεπλάκησαν άλλες ομάδες, η Λαμία δεν έχασε χρόνο, ανέβασε την πρότασή της και τον κράτησε. Ανάλογη είναι η πρόθεση και στο θέμα του Επασί.

Εάν κλείσει και αυτό το θέμα θετικά, οι «κυανόλευκοι» θα έχουν στείλει ουσιαστικά το μήνυμα πως όποιον θέλουν, τον κρατάνε. Να σημειωθεί πως υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν στη συνέχεια για να ανανεώσουν. Θεοδωρόπουλος, Βασιλακάκης, Τζανετόπουλος και Μπιάρνασον βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία. Όλοι τους θέλουν να παραμείνουν και αναμένουν τις προτάσεις που θα τους γίνουν για να τις αξιολογήσουν.