×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λαμία: Οδηγός για την Ξάνθη το ματς με τον Βόλο


    Αντώνης Τσιράκης

Λαμία: Οδηγός για την Ξάνθη το ματς με τον Βόλο


Δύο νίκες στη σειρά μετράει η Λαμία και η ψυχολογία όλων έχει φτιάξει. Φαίνεται αυτό ακόμα και στις προπονήσεις. Το κλίμα στα αποδυτήρια καλό, αρκετοί παίκτες που δεν ήταν καλά δείχνουν ανεβασμένοι και ο στόχος είναι να υπάρξει και συνέχεια.

Το ματς με την Ξάνθη είναι κομβικό. Μία ακόμη νίκη θα δώσει νέα ώθηση, ενώ το αντίθετο ίσως δημιουργήσει εκ νέου προβληματισμό. Αυτό έχει πάντα να κάνει και με την εικόνα της ομάδας.

Στη Λαμία θεωρούν πως οδηγός για τον αγώνα του Σαββάτου (23/11) είναι το ματς με τον Βόλο. Τα κοινά στοιχεία αρκετά άλλωστε. Και οι Βολιώτες προέρχονταν τότε από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, όπως η Ξάνθη τώρα.

Επίσης, η άποψη που επικρατεί είναι πως η Ξάνθη θα αφήσει την μπάλα στους Φθιώτες, θα ψάξει αντεπιθέσεις και θα δούμε ένα ματς κλειστό, που θα κριθεί στο γκολ. Δύο είναι τα κλειδιά σε τέτοια ματς, όπως τονίζεται στους παίκτες. Το ένα οι στημένες φάσεις. Θα χρειαστεί προσοχή να μην υπάρχουν φαινόμενα… Τρίπολης, όπου σε κάθε στημένο ο αντίπαλος είχε ευκαιρία. Θα χρειαστεί, όμως, και κάτι ακόμα. «Πρέπει να έχουμε υπομονή» είναι η ατάκα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, σε σχέση με εκείνο το ματς είναι ανοιχτό το να δούμε μία αλλαγή. Κοινώς μοιάζει πιο πιθανό να παραταχθεί ξανά η Λαμία με τετράδα στην άμυνα.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα