×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τέλος ο Οσμάν από τη Λαμία


    Sportime Team

Τέλος ο Οσμάν από τη Λαμία


Η Λαμία ανακοίνωσε την αποχώρηση του Αμπντούλ Οσμάν, ο οποίος κλήθηκε κι έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα προς επιβεβαίωση του Sportime.

Ο 31χρονος Γκανέζος μέσος αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι αλλά δεν μπόρεσε ούτε να προσαρμοστεί ούτε να βοηθήσει το σύλλογο της Φθιώτιδας.

Είχαμε ενημερώσει από το φύλλο της 6ης Σεπτεμβρίου πως υπάρχει «θέμα» με τον συγκεκριμένο παίκτη.

Αποτέλεσε, άλλωστε, προσωπική επιλογή του Μπάμπη Τεννέ. Επομένως, ήταν αναμενόμενο να μπει στη «μαύρη λίστα» από τη στιγμή που άλλαξε προπονητής.

Ετσι έπειτα από 6 συμμετοχές (όλες ως αλλαγή) κι συνολικά 101 λεπτά στη Super League αποχαιρέτησε την ομάδας της Λαμίας. Ήταν εμφανές πως ο Μάκης Χάβος δεν τον εμπιστεύεται. Πρόσφατα, μάλιστα, είχε παραδεχτεί πως θα κινηθεί η ομάδα του για εξάρι τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Abdul Osman».

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο πως ο Οσμάν απλά άνοιξε την πόρτα. Θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες στην πορεία. Είναι εμφανές πως ο Χάβος θέλει διαφορετικά πράγματα και γι’ αυτό θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις.

Υπενθυμίζεται πως ανέλαβε τον Σεπτέμβριο, όταν μπορούσαν να γίνουν μόνο μεταγραφές ελεύθερων παικτών, και δεν μπορούσε σε αυτό το χρονικό διάστημα να αλλάξει πολλά.


Τελευταία Νέα