×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λαμία: Το στράβωμα του αφεντικού και ο μετέωρος Μπιανκόνι


    Sportime Team

Λαμία: Το στράβωμα του αφεντικού και ο μετέωρος Μπιανκόνι


Η διάθεση για αλλαγές στη Λαμία είναι μεγάλη. Για κάποιους η απόφαση έχει παρθεί. Άλλοι παίζουν το μέλλον τους στα ματς που έρχονται και μερικοί είναι στον αέρα ανεξάρτητα από το πώς θα κλείσουν τη σεζόν. Έχει διαμορφωθεί μία άποψη για εκείνους, αλλά δεν έχουν όλοι εντός των τειχών την ίδια.

O Μιγκέλ Μπιανκόνι είναι σε αυτούς που δεν πρέπει να αισθάνονται σίγουροι. Στη Λαμία πήγε τον Ιανουάριο με βασικό κριτήριο ότι ήταν φθηνός. Το κασέ του στον Πλατανιά ήταν αρκετά προσιτό. Λιγότερο από ένα 50άρι έβγαζε στα Χανιά και πήρε κάτι παραπάνω για να ανηφορίσει.

Από τότε που πήγε στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας ο Μπιανκόνι έχει δύο γκολ σε οκτώ ματς. Η γενικότερη παρουσία του μάλλον αδιάφορη περνάει. Θα μπορούσε και καλύτερα, αλλά δεν έχει απογοητεύσει και πλήρως.

Το αφεντικό, όμως, άλλα ήθελε να δει και έχει αρχίσει να στραβώνει. Μπορεί να μη βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Βραζιλιάνο, αλλά δεν έχει πειστεί πως αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ακριβώς το αντίθετο θα λέγαμε. Η δική του πρόθεση είναι να προχωρήσει σε πρόωρο διαζύγιο.

Ωστόσο, στενοί του συνεργάτες του έχουν πει να το ξανασκεφτεί. Ο λόγος είναι απλός. Δεν βρίσκεις εύκολα το καλοκαίρι δύο επιθετικούς με το μπάτζετ που θα έχει η Λαμία. Και από τη στιγμή που ο Μπιανκόνι είναι φθηνός, ποιος ο λόγος να αναζητείται αντικαταστάτης του; Προσεχώς θα φανεί εάν οι υπόλοιποι ψήσουν τον μεγάλο. Η δυσαρέσκεια του τελευταίου για τον 28χρονο φορ είναι δεδομένη.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα