×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τεννές: «Είναι κάτι πρωτόγονο οι τριάρες!»


    Sportime Team

Τεννές: «Είναι κάτι πρωτόγονο οι τριάρες!»


Η ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και η απώλεια της συγκέντρωσης ήταν οι λόγοι που έγειραν την πλάστιγγα σε βάρος της Λαμίας, σύμφωνα με τον Μπάμπη Τεννέ.

Ο προπονητής της Λαμίας υποστήριξε ότι μετά το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού, οι παίκτες του έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί δήλωσε πως για τις ομάδες που έχει κατά καιρούς, οι ήττες με τρία γκολ είναι κάτι πρωτόγνωρο:

«Δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε για άλλο ένα ματς. Δεχτήκαμε ένα γκολ δώρο, κατόπιν ισορροπήσαμε και ισοφαρίσαμε και ενώ όλα έδειχναν ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το βαθμό, ηττηθήκαμε. Νομίζω ότι και το δεύτερο γκολ είναι δικό μας λάθος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλύτερος. Ήταν και κέρδισε δίκαια.

Για τις ομάδες που έχω κατά καιρούς, οι τριάρες είναι κάτι πρωτόγνωρο και με στεναχωρεί. Ευτυχώς έρχεται η διακοπή και θα πρέπει να δούμε τι συμβαίνει, γιατί έτσι τα πράγματα δεν είναι καλά για εμάς».

Σε ερώτηση αν οι παίκτες του έμειναν από δυνάμεις, είπε: «Δεν υπάρχει θέμα φυσικής κατάστασης. Αυτό που μας παρουσιάστηκε, από τη στιγμή που προηγείται ο αντίπαλος, είναι σαν να πέφτουν οι διακόπτες και να μην έχουμε την ίδια συγκέντρωση».

Τέλος, μίλησε και για την απόδοση των μικρών του Παναθηναϊκού: «Είναι αξιόλογα παιδιά με δυνατότητες και έχουν ένα μεγάλο αβαντάζ: έχουν φιλοδοξία για να σταθεροποιηθούν στη μεγαλύτερη επαγγελματική κατηγορία. Τους δίνει ένα έξτρα κίνητρο να δίνουν τα πάντα και καλύπτουν τις όποιες έχουν αδυναμίες λόγω απειρίας».


Τελευταία Νέα